Doru Iuga, director OTV, implicat în proxenetism şi prostituţie

Ultima actualizare:

UPDATE 12.14: Serviciul Omoruri este implicat şi el în anchetă, deoarece poliţiştii au suspiciuni că o parte din membrii reţelei de proxenetism ar fi implicaţi într-un caz în care un copil a fost ucis după ce a fost violat.

UPDATE 12.13: Doru Bratu, fotbalist legitimat la Rapid, dar care în acest sezon urmează să evolueze la FC Snagov, este un alt nume implicat în acest scandal

UPDATE 09.38: Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Doru Iuga nu este acuzat de proxenetism în dosarul în care procurorii Parchetului Capitalei fac percheziţii joi dimineaţă, el fiind doar unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă.

Procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

UPDATE 09.19: Autorităţile au declarat că reţeaua de proxeneţi ar fi racolat zeci de minori şi că în momentul de faţă se desfăşoară percheziţii în apartamentul lui Iuga. Acesta din urmă este cercetat şi pentru act sexual cu minori.

UPDATE 08.22: Mai sunt căutaţi omul de afaceri german Zander Klaus şi Andrei Staicovici.

UPDATE 08.02: Poliţişti susţin că Doru Iuga este implicat într-o reţea de proxenetism cu bărbaţi printre care s-ar afla şi copii. 26 de persoane sunt cercetate în acest caz, printre care şi diverşi oameni de afaceri, potrivit Realitatea.

Procurorii DNA cercetează 26 de persoane în acest caz, printre care şi pe directorul postului OTV, Doru Iuga. Acesta este acuzat de prostituţie, proxenetism şi întreţinere de relaţii sexuale cu minori.

Citeşte şi:

Dudu Steel: «Doru Iuga se masturba în timp ce vorbeam cu prinţesa Caradja»

Doru Iuga: «E penibil! Criminalii sunt liberi, iar Dan este arestat!»Doru Iuga: «Acasă sunt ca un musafir»

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net