Dosar penal în cazul polițiștilor care au ignorat-o pe minora plină de sânge de la Galaţi

Ultima actualizare:

    Fata de 14 ani a suferit o puternică hemoragiefoto: captură video
Fata de 14 ani a suferit o puternică hemoragiefoto: captură video

O scenă absolut înfiorătoare, filmată de o trecătoare pe Bulevardul George Coşbuc din Galaţi, le-a adus cercetări disciplinare poliţiştilor din Galaţi care au ignorat-o pe copila plină de sânge. Adolescenta de 14 ani mergea pe stradă plină de sânge pe abdomen şi pe picioare după ce ar fi fost agresată sexual. Femeia care a filmat totul a oprit o maşină de poliţie ce trecea în zonă şi a semnalat că o fată are nevoie de ajutor, însă oamenii s-au dovedit nepăsători.

Fata din Galaţi găsită plină de sange pe stradă a fost la un pas de moarte, potrivit raportului medico-legal. Cei doi poliţişti acuzaţi că nu ar fi intervenit în sprijinul copilei s-au ales cu dosare penale pentru abuz în serviciu. Aceştia  îşi vor continua însă munca la IPJ Galaţi. Şi baiatul care a intreţinut relaţii sexuale cu fata este cercetat penal.

Conducerea IPJ Galaţi, sesizată la începutul lunii august, a dispus două anchete, după ce imaginile cu fetiţa plină de sânge au devenit virale, iar un echipaj de poliţie asista pasiv la întâmplare. Cei doi polițiști vor patrula pe jos și nu mai au voie să urce într-o mașină a Poliției.

La scurt timp după acest incident, minora a fost internată la Spitalul de Copii din Galaţi şi a fost supusă unei expertize, existând suspiciunea că a fost victima unei agresiuni sexuale. Copila provine dintr-un centru de plasament.

Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

Povestea tulburătoare a fetei găsite plină de sânge 

Minora de 14 ani ascunde o poveste de viaţă tulburătoare. Ea a crescut într-o familie cu mari probleme penale, iar bunicii au preferat să nu se implice. În urmă cu doi ani, părinţii copilei au ajuns la închisoare, iar fata la orfelinat.

Un tată condamnat pentru furt calificat şi apoi încarcerat pentru recidivă. O mamă care avea legături cu o reţea de spărgători de locuinţe, de proxenetism şi prostituţie, fiind, de asemenea, condamnată la închisoare. Bunici, săraci lipiţi, care trăiesc în locuinţe improvizate. Aceasta este familia fetei de 14 ani din Galaţi. În 2017, atunci când s-a făcut ancheta socială legată de situaţia minorei, a ieşit la iveală faptul că familia ei trăia într-o teribilă mizerie şi promiscuitate, scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net