Dosarul de omor al lui Cioacă este «spaima procurorilor»

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Controversatul caz al dispariţiei Elodiei Ghinescu va ajunge în curând pe mâna unui al treilea procuror, după ce ultimul magistrat desemnat s-a ocupat de dosar doar şase luni. 

Parchetul General schimbă pentru a treia oară, procurorul de caz. Ofiţerul braşovean Cristian Cioacă este acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, iar acuzarea declară că are probe.

Cioacă susţine însă că n-are nici un amestec. El a fost anchetat, mai întâi, de procurorul Marius Iacob. După partu ani de anchetă, Iacob a devenit adjunctul procurorului general al României şi nu s-a mai putut ocupa de dosar.

A fost desemnat un alt magistrat care a rezistat doar şase luni. Acum urmează un al treilea procuror.

„Toate dosarele procurorului care l-a cercetat şi pe Cristian Cioacă vor fi repartizate, în cel mai scurt timp, altor anchetatori. Asta pentru că procurorul în cauză a fost delegat la Parchetul General şi urmează să se întoarcă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti", a declarat purtătorului de cuvânt al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie, Dana Tiţian, citată de brasovultau.ro. Au trecut aproape cinci ani de la dispariţia Elodiei şi, totuşi, Cioacă este în continuare liber. Asta deşi a picat testul poligraf.

Elodia, dispărută de aproape 5 ani

Elodia a fost văzută ultima dată în viaţă la 29 august 2007. Cristian Cioacă, soţul avocatei, i-a anunţat dispariţia la poliţie abia după o săptămână.

Poliţistul a devenit suspectul principal şi se presupunea deja că Elodia este moartă. La 19 septembrie 2007 a început cercetarea penală a lui Cioacă pentru omor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net