Două accidente grave în Sibiu! Un mort și 12 răniți, pe DN7 și A1

Ultima actualizare:

    Două accidente grave au avut loc în Sibiu, duminică dimineațaFoto: news.ro
Două accidente grave au avut loc în Sibiu, duminică dimineațaFoto: news.ro

Tragedie pe șoselele din Sibiu! O persoană a decedat și alte două au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, pe A1, duminică (22 decembrie). Un alt accident a avut loc pe DN7 și s-a soldat cu 10 răniți, după ce un șofer cu experiență de doar un an a intrat într-o depășire neregulamentară.

Accidentul în care a fost implicat un microbuz a avut loc pe A1, pe sensul spre sibiu. La locul producerii acestuia, au intervenit două echipajue SMURD și alte două de pompieri militari.

„La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale şi au fost evaluate medical un număr de şapte persoane. S-a constatat o persoană decedată. Două persoane, un bărbat de aproximativ 30 de ani şi un tânăr de circa 22 de ani, au fost transportate la UPU, conştiente şi policontuzionate, iar celelalte patru persoane au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu. 

Inconștiența la volan a băgat 10 persoane în spital

Două maşini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în judeţul Sibiu, zece persoane fiind rănite. Accidentul s-a produs după ce un şofer cu experienţă de doar un an a intrat într-o depăşire neregulamentară, potrivit news.ro.

„Din primele cercetări, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un şofer din Argeş, în vârstă de 20 de ani, cu o vechime de 1 an în conducere, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, maşină condusă de un bărbat de 52 de ani, din Argeş”, a precizat IPJ Sibiu. 

Pasagerii din cele două maşini precum şi şoferii, în total zece persoane, sunt transportanţi la spital. Printre ei se afla şi o fetiţa de 5 ani.

Traficul rutier pe DN7, în Boiţa, este blocat momentan pentru ca specialiştii criminalişti să efectueze cercetare la faţa locului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net