Două bancomate, aruncate în aer, în Otopeni. Făptașii, căutați de polițiști

Ultima actualizare:

    Două bancomate au fost aruncate în aer, în Otopeni Sursă foto: Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)
Două bancomate au fost aruncate în aer, în Otopeni Sursă foto: Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)

Două bancomate aflate la parterul unui bloc din orașul Otopeni au fost aruncate în aer.​ Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat marți dimineață cu privire la incident.

Infractorii români sunt din ce în ce mai mult inspiraţi de modul de comitere a infracţiunilor prezentat în filme. Dacă în urmă cu câţiva ani, ei clonau carduri sau modificau fanta bancomatului pentru a sustrage diferite sume de bani, astăzi aruncă direct aparatul în aer, folosind diverse substanţe. Un astfel de eveniment a avut loc marți, 8 septembrie, în Otopeni, când două bancomate, situate la parterul unui bloc, au fost aruncate în aer. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ Ilfov. Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. 

Din fericire, au fost înregistrate doar pagube materiale, iar în urma incidentului nimeni nu a fost rănit. Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net