Două craiovence, salvate de mascați după ce au fost bătute și sechestrate în casă de soțul uneia dintre ele

Ultima actualizare:

    CEle două femei au fost salvate după ce pompierii și mascații au intrat pe geam în locuințăFoto: adevarul.ro
CEle două femei au fost salvate după ce pompierii și mascații au intrat pe geam în locuințăFoto: adevarul.ro

Un bărbat din Craiova a reușit să pună pe jar forțele speciale după ce un apel la 112 anunța că două femei sunt ținute sechestrate într-un apartament. Femeile, mamă și fiică, au fost salvate, iar craioveanul s-a ales cu dosar penal pentru privare de libertate.

Duminică seară, oamenii legii au primit un apel prin care se cerea ajutorul pentru două femei din Craiova, întrucât erau ținute încuiate în casă de sâmbătă. Mai mult, cele două femei fuseseră și bătute și amenințate: „Nu mai ieșiți vii de aici!”.  Vinovatul? Chiar soțul uneia dintre femei. Aceasta reușise să speculeze un moment de neatenție al bărbatului, i-a luat telefonul și și-a anunțat fratele. Acesta din urmă a apelat 112, scrie stirileprotv.ro.   

La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, dar și un echipaj ISU Dolj. Oamenii legii i-au găsit pe cei trei în apartamentului de pe Strada Revoluţiei. Nici când au ajuns forțele de ordine bărbatul învârstă de 60 de ani nu a deschis ușa locuinței.

Astfel, în timp ce unii polițiști au început să negocieze prin ușa locuinței eliberarea celor două victim, alți polițiști au reușit să pătrundă  în apartamentul situat la etajul 1, pe o fereastră, soția agresorului deschizând-o. Femeile au fost salvate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru privare de libertate. Se pare că bărbatul ar avea probleme comportamentale şi este suspectat şi de probleme de natură psihică, deşi nu există un diagnostic în acest sens.

Citește și: 

Doi muncitori, luați ostatici de un bărbat de 60 de ani, într-un apartament din Onești. Ambii au murit

Călărași. O tânără sechestrată de șase persoane, salvată de fosta soacră

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net