Două dintr-o lovitură! Criminalul de la medicină a lăsat gravide două fete, după gratii

Ultima actualizare:

UPDATE Ora 16.25. Reprezentanţii penitenciarului: "Sergiu Florea nu a beneficiat de vizite intime"

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Penitenciarului Arad au declarat că studentul criminal nu avea cum să întreţină relaţii sexuale în interiorul închisorii, căci nu a fost vizitat de nici o femeie. "Din 2009, de când este la noi, Sergiu Florea nu a beneficiat de nici o vizită intimă. Persoanele căsătorite sau care sunt în concubinaj de peste şase luni au dreptul la această vizită, dar el nu a solicitat aşa ceva. Într-adevăr, sunt deschise două procese la Tribunalul Timişoara, unul din ele e suspendat, dar înţeleg că e vorba de perioada de după încarcerare. Or, aşa ceva este imposibil", a afirmat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Eduard Magold, pentru ziarul Adevărul.

Deşi e închis în Penitenciarul de Maximă Securitate din Arad, Sergiu Florea se simte ca în libertate când vine vorba de femei. El a sedus două tinere, una de 23 de ani şi cealaltă de 27 de ani, pe care le-a lăsat însărcinate chiar în arest. Studentul de la medicină ştie că va fi tatăl unui singur copil, făcut cu Nicoleta Păşcălău, însă a aflat că va avea şi un al doilea prunc, după ce o altă tânără (Elisabeta Duman) i-a cerut să-şi facă testul de paternitate. Sergiu Florea se va vedea cu ambele fete la tribunal pentru stabilirea paternităţii. Dacă în primul caz studentul criminal a fost cel care a deschis proces pentru exercitarea autorităţii părinteşti, în cel de-al doilea caz, Florea e chemat în instanţă de cealaltă tânără care îi cere să facă testul de paternitate.

Sergiu Florea, în vârstă de 24 de ani, are de executat 20 de ani de închisoare după ce în 2009 a ucis şi tranşat un bărbat de etnie romă din Timişoara. Alături de el a fost condamnată şi iubita lui, Carmen Bejan, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte. Ambii erau studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara.

Citeşte şi:

Criminalul de la medicină a scris o carte în care îşi descrie asasinatul

Sergiu Florea: "Zicea că se omoară dacă o părăsesc"

20 de ani de puşcărie pentru studenţii criminali de la Medicină

Ca un făcut, Carmen Bejan a rămas şi ea gravidă în puşcărie, însă nu cu Sergiu Florea, ci cu un alt bărbat, traficant de droguri, cu care s-a şi căsătorit. Din iubirea celor doi, care seamănă a telenovelă siropoasă, a rezultat o fetiţă, care a murit puţin după naştere din cauza unor malformaţii. 

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net