Două geluri de duş populare, comercializate în reţeaua Kaufland, au retrase după ce s-au găsit bacterii care pot cauza infecţii ale pielii.


Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml, anunță compania.

Două geluri de duş populare au fost retrase

”În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene”, explică Kaufland.

Clienţii care au achiziţionat un produs dintre cele două tipuri menţionate sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Citește și:

Lidl retrage de la vânzare un tip de cereale, deoarece are Salmonella

Produse infectate cu Listeria. Icre și humus retrase din Carrefour

Loading...