Două persoane au ajuns la spital după ce în bloc s-a făcut deratizare

Ultima actualizare:

    Deratizarea de la Suceava a cauzat probleme unui cuplu, care a ajuns la spitalfoto: captură video
Deratizarea de la Suceava a cauzat probleme unui cuplu, care a ajuns la spitalfoto: captură video

Tragedia de la Timişoara, în urma căreia şi-au pierdut viaţa doi copii şi mama unuia dintre ei, a fost la un pas să se repete la Suceava. Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns sâmbătă la spital după o acţiune de deratizare în blocul în care locuiau, în municipiul Suceava.

Cele două persoane au reclamat că se simt rău, în urma unei acţiuni de deratizare pe casa scării unui bloc din municipiul Suceava. Ele au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare, anunţă ISU Suceava.La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD şi un echipaj CBRN. În urma măsurătorilor nu au fost însă semnalate substanţe toxice.Pe scara blocului sunt 18 apartamente. Dupa monitorizare, la 15 dintre ele nu a răspuns nimeni, iar la 2, persoanele din interior au declarat ca nu au probleme. Doar cele două persoane care au si semnalat de altfel că se resimt în urma deratizării au fost transportate la spital, acuzând stări de rău.

În bloc a fost adus un ventilator de mare putereCasa scării a fost ventilată iar in momentul de faţă nu sunt alte probleme, situaţia fiind monitorizată în continuare.”Se fac măsurători nî continuare, intram şi în apartamente, concomitent ventilăm casa scării, atât natural, cât şi cu un ventilator de mare putere. Stăm până când suntem siguri ca nu sunt probleme, iar cetăţenii pot să revină în apartamente liniştiţi”, au declarat reprezentanţii ISU.În luna noiembrie,  la Timişoara, un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 28 de ani, au murit după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o acţiune de dezinsecţie şi deratizare. Alte zeci de persoane au ajuns la spital.

Citeşte şi: 

Au început controale sanitare după dezinsecția mortală de la Timișoara

Firma care a făcut dezinsecția în blocul groazei din Timișoara nu a fost verificată niciodată

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net