Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, marţi, într-un accident produs pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, în judeţul Giurgiu. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD. În apropiere de locul accidentului, o cisternă a intrat pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri, iar pompierii intervin acolo pentru a elibera şoseaua. Traficul pe sensul spre Bucureşti este blocat.


Accidentul s-a produs la kilometrul 27 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Poenari.

Potrivit ISU Giurgiu, au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

"Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD. În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului", a transmis sursa citată. 

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenţie Roata de Jos şi Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. De asemenea, în sprijin a venit şi elicopterul SMURD.

Ulterior, la aproximativ 400 metri de locul acestui accident, o cisternă care se deplasa spre Piteşti a pătruns pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri.

"Din informaţiile pe care le avem, aceasta ar fi avut o problemă la una dintre anvelope, care a făcut explozie. Nu au fost persoane rănite. Pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile, având în vedere faptul că pe şosea se află o balustradă, pe o distanţă de aproximativ 150 m. Este blocat sensul de mers spre Bucureşti", a menţionat ISU Giurgiu.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: