Două persoane, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Tecuci. Una dintre victime a fost aruncată în aer de impact

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Doi pietoni au fost loviți în plin de o maşină scăpată de sub control pe o trecere de pietoni din Tecuci, miercuri, 16 iunie. Poliția din Galați a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a fost surprins de camerele din zonă, imaginile fiind publicate ulterior și în mediul online. Cei doi pietoni, o femeie şi un bărbat, care traversau strada pe trecerea de pietoni, au fost loviţi în plin de o maşină, pe prima bandă de circulație.

Accident pe trecerea de pietoni în Tecuci

Șoferul care a provocat accidentul a intrat ulterior cu mașina în alte două autoturisme parcate în apropierea trecerii de pietoni. După impact, șoferul a coborât din mașină să vadă în ce stare se află cele două victime, iar mai multe persoane aflate la fața locului s-au oferit și ele să ajute.

Martorii accidentului au fost cei care au sunat la 112, iar la fața locului a sosit ambulanța, dar și echipajele de poliție. Cele două persoane au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul, în vârstă 26 de ani, din localitatea Drăgănești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

VIDEO AICI Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional 

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net