Două surori din Suceava, bătute şi tăiate cu un briceag de tatăl lor

Ultima actualizare:

Două surori în vârstă de 15 ani din comuna Putna, judeţul Suceava, au fost bătute şi tăiate cu un briceag de tatăl lor, cunoscut consumator de băuturi alcoolice. Potrivit corespondentului Mediafax, fetițele au fost internate, duminică seara, la secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă

Cele două fete din localitatea Putna au fost internate, duminică seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, una cu diagnosticul "plăgi tăiate multiple prin agresiune latero-cervicală dreapta, mâna dreaptă, antebraţ stâng, gamba stângă" şi cealaltă cu "plăgi multiple înjunghiate la nivelul scalpului, latero-cervical dreapa, bază hemitorace dreapta, antebraţ dreapta prin agresiune".

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că din cercetări a reieşit că fetele ar fi fost agresate de tatăl lor.

El a spus că mama fetelor este la muncă în străinătate, iar tatăl acestora, cunoscut consumator de băuturi alcoolice, a venit, duminică seara, acasă, unde a început o ceartă cu fetele şi a lovit-o pe una cu un briceag la mâna dreaptă, iar apoi cealaltă a sărit în sprijinul surorii sale, fiind şi ea lovită cu pumnii şi briceagul.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

"Bărbatul va răspunde conform legii", a spus Epureanu, care a menţionat că urmează să fie sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava pentru a verifica situaţia celor două fete.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, a declarat că va dispune efectuarea unei anchete sociale la această famili

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net