Două tinere din Brăila, colege de bancă, date în urmărire după ce au plecat de la cursuri şi nu au mai revenit

Ultima actualizare:

    Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiufoto: News.ro
Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiufoto: News.ro

Două adolescente de 15 ani, colege de bancă la un liceu din Brăila, au fost date în urmărire naţională şi internaţională după ce luni au plecat de la cursuri, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ele, anunță news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, cele două adolescente au fost date dispărute după ce, luni seară (3 februarie), mama uneia dintre ele şi fratele celei de-a doua au anunţat Poliţiei dispariţia. Cele două adolescente sunt colege de bancă la Liceul "Mihai Sebastian" din Brăila şi au plecat, luni, împreună de la cursuri, fără a reveni acasă ori la unitatea de învăţământ.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat împreună după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit”, transmite IPJ Brăila.

Semnalmente minore dispărute

Gabriela Antonia Colgiu are 1,60 metri înălţime, circa 50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. Ultima dată când a fost văzută de cunoscuţi purta o geacă aurie, jeanşi, avea un rucsac şcolar negru şi pantofi sport. 

Cea de-a doua fată dispărută se numeşte Andreea Nicoleta Pătrânoiu, are 1,65 metri, aproximativ 55 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Ea avea geacă neagră, jeanşi, negri, pantofi sport albi.

Pentru cele două s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net