Două vagoane tip cisternă, goale, au deraiat în Constanța

Ultima actualizare:

    foto: ISU Dobrogea
foto: ISU Dobrogea

Două vagoane tip cisternă, goale, au deraiat duminică, în municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se pompierii şi un echipaj medical. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, în zona Halta Traian din Constanţa după ce două vagoane tip cisternă, goale, au deraiat. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, în total 8 subofiţeri intervenind în zona respectivă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tren de marfă ar fi deraiat.

 „Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre vagoanele 10 şi 11 de la un tren de marfă, care au deraiat, blocând pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon”, a afirmat IPJ Constanţa.

 Sursa citată a menţionat că vagoanele sunt goale, iar trenul se deplasa pe relaţia Palas - Cap Midia. De asemenea, în urma incidentului nu au fost persoane rănite, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net