Două verişoare thailandeze fac masaj la Târgu Jiu

Ultima actualizare:

    Yarya şi Thunthing au ajuns în România în urmă cu patru luni şi nu au învăţat încă limba
Yarya şi Thunthing au ajuns în România în urmă cu patru luni şi nu au învăţat încă limba

Tinere, drăguţe şi foarte pricepute la masaj profesionist! Thunthing (27 de ani) şi Yarya (37 de ani) sunt verişoarele thailandeze care îi răsfaţă pe cei care vin la un salon de masaj din Târgu Jiu. Au ajuns în România în urmă cu doar patru luni, la propunerea unei tinere din Târgu Jiu, care este stewardesă la Emirates Airlines, din Dubai, de aproape şapte ani.

La începutul anului 2017, Oana Maria Ungureanu a aterizat în Malaezia, după o cursă lungă, şi a mers la o şedinţă de masaj. Aşa le-a cunoscut pe Yarya şi Thunthing şi a fost de-a dreptul fascinată de priceperea acestora. Astfel, le-a propus să vină în Târgu Jiu, unde îşi deschisese un salon de masaj.

„Au fost de acord imediat. Fetele au spus că s-au uitat în ochii ei şi au văzut că este sinceră şi emană bunătate. Fiica mea este mai sociabilă“, a povestit pentru adevarul.ro Olimpia Ungureanu, mama Oanei, care este profesoară la un liceu din Gorj. 

Thunthing si Yarya au calificări în masajul tradiţional asiatic, recunoscute de Societatea Serviciilor Medicale din Thailanda, şi au experienţă de aproape şapte ani, lucrând în Thailanda, Malaezia şi Dubai. Întocmirea formalităţilor pentru venirea lor în ţară a durat şase luni. 

Cele două thailandeze trăiesc într-o locuinţă pusă la dispoziţie de patroana lor. Ele nu au învăţat încă limba română şi, din acest motiv, comunică mai greu cu cei din jur. Cu toate acestea, le place foarte mult în Târgu Jiu, unde şi-au îndeplinit un vis, acela de a vedea zăpada.

„A fost pentru prima dată în viaţă când am văzut zăpadă. Era chiar un vis pentru noi şi ne doream să o atingeam. Ne place în Târgu Jiu. Este un oraş cu oameni foarte ospitalieri şi paşnici. Ne place că sunt multe locuri pe unde putem să traversăm străzile. Traficul în Thailanda nu este aşa de civilizat“, explică Yarya. 

Yarya povesteşte că a fost căsătorită şi a avut o mică afacere cu soţul ei, în Phuket, o destinaţie turistică.

Aveau mai multe motociclete şi triciclete cu care îi plimbau pe turişti. La un moment dat, soţul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie şi Yarya a preferat să-i lase toată afacerea, iar ea să rămână cu copiii, o fată şi un băiat, de 9 şi 11 ani, care acum sunt în grija bunicilor.

Cele patru suflete depind de banii pe care-i trimite ea acasă. La rândul ei, Thunthing  spune că se gândeşte să-şi întemeieze o familie.

„Oricine aude de masaj thailandez se gândeşte la cel erotic. În Thailanda sunt aceste două tipuri de masaj: masaj erotic şi cel tradiţional. Eu lucram într-o companie atunci când o prietenă a mamei mele mi-a propus să mă înveţe. Am pus de la început condiţia să nu fie masaj de «fericire». Nu voiam să fac aşa ceva“, arată Yarya.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net