“Dragi polițai, vă dau un pont”. Au petrecut într-o comună din Suceava, dar distracția i-a usturat

Ultima actualizare:

    Aroganță: s-au filmat în timp ce încingeau grătarul și ascultau muzică
Aroganță: s-au filmat în timp ce încingeau grătarul și ascultau muzică

Nu le-a păsat de pericolul reprezentat de coronavirus! Mai mulţi săteni din comuna suceveană Salcea au participat la o petrecere în aer liber, care a avut loc în a doua zi de Paşte. De menționat că localitatea este în carantină totală! Unul dintre indivizi a făcut un live pe Facebook de la petrecere și a nunțat în glumă că vrea să sesizeze Poliţia.

Muzică, tocană la ceaun, băutură! Acestea au fost ingredientele chefului organizat luni, în a doua zi de Paște, de mai mulți locuitori ai comunei sucevene Salcea, aflată în carantină. Un sătean care a făcut transmisiunea live pe Facebook i-a nominalizat pe toţi cei prezenţi la petrecere. Mai mult, el chema, în glumă, Poliția, ca să-i sancționeze pe petrecăreți.

„Dragi poliţai de la Salcea, vă dau un pont, 20 de milioane de om, jumătate mie, jumătate vouă. (...) Lucian - amendă, Daniel – amendă, Cristi - amendă, Gigel - amendă”, se hlizea bărbatul, demonstrând astfel că ştia clar că încalcă prevederile ordonanţelor militare.

Grătar la domiciliul unuia dintre localnici

Dorinţa i-a fost însă ascultată; imaginile au ajuns la Poliţie, iar oamenii legii i-au identificat şi i-au amendat pe cei 11 petrecăreţi cu suma totală de 135.000 de lei.   “Bărbatul respectiv a organizat un eveniment privat, fiind vorba de un grătar, la domiciliul lui din oraşul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplasarea efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava. “Astfel, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment, cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani, faţă de aceştia luându-se măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, mai anunță IPJ. Suceava se află pe primul loc pe ţară la numărul de persoane infectate cu COVID - 19. 

Vezi video pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net