Dragnea, după votarea Codului penal: ”Nu vreau să plec ca prostul din această viață”

Ultima actualizare:

    Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaraţii halucinanteFOTO: adevarul.ro
Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaraţii halucinanteFOTO: adevarul.ro

Liviu Dragnea a exclus, miercuri, 4 iulie, orice legături dintre modificările aduse Codului penal și situația sa din justiție. Liderul PSD este sigur că ”nu va scăpa” din procesul angajărilor fictive, în care a primit deja o comdamnare la 3 ani și șase luni de închisoare, în prima instanță.

Liviu Dragnea a făcut primele declarații după ce noul Cod penal a primit votul parlamentarilor. „Eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție. Duc această luptă până când fiecare român o să știe că poate avea încredere în justiție”, a spus Dragnea, la puțin timp după ce Camera Deputaților a votat proiectul PSD-ALDE privind modificarea Codului Penal.

Liderul PSD a insistat că nu există nicio legătură între modificările legislative și problemele lui d enatură penală. „Nu cred că o să scap, dar vreau să știu că am lăsat, împreună cu colegii mei, pe care îi felicit că rezistă la presiuni, o țară mai bună. Asta e obiectivul nostru. Eu cred că Dumnezeu ne va ajuta”, a susținut Dragnea.

Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz în serviciu

La 21 iunie președintele PSD Liviu Dragnea a primit o condamnare de trei ani și șase luni cu executare, plus interzicerea unor drepturi, în dosarul ce privește angajări fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea a fost achitat pentru acuzația de fals intelectual sub forma instigării. Decizia nu este definitivă.

Potrivit procurorilor, "în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic, cu intenţie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii. În realitate cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net