Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu Victor Ponta şi că acesta „încet, încet se calmează”, deoarece „a fost un rezultat care nu l-a făcut fericit”, informează Mediafax.


Întrebat dacă a vorbit cu Victor Ponta şi care este starea lui de spirit, Dragnea a răspuns: „Am vorbit cu Victor Ponta şi o să mai vorbim. Ce poată să spună, am discutat, încet, încet se calmează, normal. A fost un rezultat care nu l-a făcut fericit. O să se stabilizeze cât de curând, mâine avem şedinţă de Guvern”.

Dragnea a mai spus că el crede că Victor Ponta trebuie să rămână preşedinte PSD şi prim-ministru şi a reiterat faptul că o să fie împreună cu el şi la bine şi la rău, indiferent ce decizie va lua.

El a mai spus că este pentru prima dată în istoria României când un candidat în turul II nu a mai aşteptat rezultatele oficiale şi a ieşit „bărbăteşte” şi a recunoscut înfrângerea, felicitându-l pe câştigător.

dragnea.jpg

Liviu Dragnea

Dragnea a mai spus că PSD nu va contesta la Curtea Constituţională rezultatul alegerilor, arătând că au fost nereguli, dar nu au fost „de dimensiunea asta”.

„Au fost nereguli, dar nu au fost de dimensiunea asta, nefiind de dimensiunea asta i-am oprit pe toţi colegii să mai înainteze cereri de contestaţie sau reclamaţii. Nu vom contesta la Curtea Constituţională, noi am contestat la Curtea Constituţională în 2009 cu grămezi de documente şi dovezi certe şi nu s-a întâmplat nimic”, a spus Dragnea.

 

 
 
Loading...