Dragnea reacționează la poza publicată de Ponta: «Habar nu am dacă e reală sau nu»

Ultima actualizare:
A doua imagine făcută publică de Ponta: în ea apar Dragnea, Coldea și Maior
A doua imagine făcută publică de Ponta: în ea apar Dragnea, Coldea și Maior

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine care a făcut vâlvă în online. În prim-planul pozei apar Liviu Dragnea și fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) George Maior, iar în plan secund, pe o canapea, fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi.

Dragnea a vorbit la Antena 3 despre fotografia bănuită de unii că ar fi trucată, într-o intervenție telefonică în emisiunea "Sinteza zilei", unde Mihai Gâdea a mai arătat o poză în care liderul PSD apare alături de Maior și Coldea, imagine făcută publică tot de fostul premier Ponta.


    A doua imagine făcută publică de Ponta: în ea apar Dragnea, Coldea și MaiorFoto: arhivă personală
A doua imagine făcută publică de Ponta: în ea apar Dragnea, Coldea și MaiorFoto: arhivă personală

„Nu urmăresc Facebook-ul lui Ponta, așa că nu știu despre ce este vorba în a doua fotografie. Habar n-am dacă fotografia de aseară este reală sau nu. Securiștii sunt în stare de orice. Eu n-am ascuns niciodată faptul că m-am întâlnit cu Maior, cu Coldea. Din ce îmi aduc aminte, cred că era ziua SRI. La acest eveniment cred că erau peste 100 de oameni, membri ai Guverului, eu eram vicepremier, conducerile de la Parchete, parlamentari... Mâine poate să apară o poză cu mine și Gabi Vlase. Nu avea de unde să știu atunci că Maior și Kovesi stăteau cu fundurile pe niște protocale ilegale și neconstitușionale, dar astea sunt metode securiste. Îi zic lui Maior, că Maior i le dă lui Ponta, să scoată toate pozele. La toate aceste evenimente, care erau evenimente semipublice, era un fotograf de la SRI care făcea poze întruna, tuturor. Poate apar alături de doamna Livia Stanciu, care ulterior m-a și condamnat. Faptul că într-o locaţie eu am poze stând de vorbă cu unul şi cu altul, nu mă compromite pe mine, ci îi compromite pe ei, pentru că arată încă o dată cât de securişti sunt”, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai afirmat că era amenințat de trei luni că se vor face publice astfel de imagini cu el

Victor Ponta: "Dragnea luptă doar ca să își ascundă banii"

Da, stimați români - Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soroș - bla bla/ din interior lupta cu ei ! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți! Ah, da, și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradițională - nu e așa? Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar ca să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală și să își promoveze propriul interes!!! România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale!

Sper să îl intrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp, îi rog pe curajoșii din CEX ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pt “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior și cu Kovesi în anii trecuți! Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simț, dar și de viitorul nostru! Eu am această datorie", a scris Ponta  despre imaginea care s-a propagat rapid în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net