Dragnea:”Vreau să-mi cer iertare tuturor românilor pentru greșeala făcută”

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a anunțat că grupurle parlamentare ale PSD vor afla pe 25 iunie propunerea de premier
Liviu Dragnea a anunțat că grupurle parlamentare ale PSD vor afla pe 25 iunie propunerea de premier

”Romania a reintrat in normalitate”. Este concluzia trasă de Liviu Dragnea după ce coaliția la putere, PSD și ALDE a reușit să de-a jos Guvernul Grindeanu

”Nu puteam risca ca un program de guvernare ambițios să fie pus sub semnul întrebării. PSD a ieșit întărit din această încercare. Această încercare eșuată a unui grup de cativa cetateni, unii oameni politici, altii oameni de afaceri, de a preluat prin forta guvernarea a eșuat!”sunt câteva dintre afirmațiile lui Dragnea.

Întrebat cum va cere coaliția PSD-ALDE să formeze în continuare noul guvern în condițiile în care cele două formațiuni au dovedit că au nevoie de minorități pentru a face majoritate, Dragnea a replicat țâfnos: 

”Din cate stiu majoritatea e mai mare decat minoritatea. In condițiile in care în această încleștare noi am reușit să avem o majoritate calificata, nu se pune problema instalarii noului guvern”a tunat Dragnea.

Deși au apărut deja mai multe propuneri de prim-ministru ale PSD, Liviu Dragnea a ținut să infirme existența unei hotărâri luate deja.

Astfel, forul din PSD care a decis soarta lui Sorin Grindeanu, Consiliul Executiv va decide asupra unei propuneri care va fi prezentată grupurilor parlamentare duminică, 25 iunie

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net