Dramă în Gorj. O puştoiacă s-a spânzurat după o ceartă cu părinţii

Ultima actualizare:

    Foto: "Adevărul"
Foto: "Adevărul"

Episod şocant în localitatea gorjeană Tismana. O elevă în vârstă de numai 13 ani a decis să-şi pună capăt zilelor, în urma unui conflict cu părinţii. Fata s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Scenă traumatizantă pentru mama unei copile din Gorj. Femeia şi-a găsit fiica spânzurată în spatele gospodăriei şi a sunat îngrozită la 112. „Un echipaj de la Serviciul de Medicină Legală s-a deplasat la faţa locului şi a transportat cadavrul în vederea efectuării necropsiei“, a anunţat Miruna Prejbeanu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

Fata de 13 ani era elevă în clasa a VII-a la Şcoala Celei. Elena a mers la cursuri şi, când s-a întors de la şcoală, s-a spânzurat, cel mai probabil după o ceartă cu părinţii. „Profesorul de educaţie fizică nu a văzut niciun fel de schimbare. Eleva a fost la ore. Părinţii sunt acasă. Mai munceau în străinătate, dar în ultima perioadă n-au mai plecat. Copila mai are o soră”, spune Marian Slivilescu, primarul oraşului Tismana.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net