Mai multe grame de cannabis au fost găsite de procurori între lucurile asistentului de regie de la Opera Națională din Iași, Mădălina Minculescu. Nimeni alta decât fiica vitregă a solistului Cristi Minculescu, aceasta apare în dosar în legătură cu modul în care două societăți ar fi asigurat diverse servicii pentru Operă.


În timpul perchezițiilor de la Opera Națională Română Iași, procurorii au găsit, ascunse între lucrurile Mădălinei Minculescu (asistent de regie), mai multe grame de cannabis, scrie bzi.ro. Aceasta apare în dosar în legătură cu modul în care firmele Tustream SRL și Altrax SRL ar fi asigurat diverse servicii, îndeosebi decoruri, pentru Opera din Iași. 

madalina_miculescu.jpg

Mădălina Minculescu este asistent regie la Opera Națională Iași
Foto: Facebook

Pe 1 martie 2021, procurorii au descins peste Beatrice Rancea, aceasta în calitate de manager al Operei Naționale Române Iași, fiind vizată într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei. De asemenea, au fost făcute percheziții inclusiv la celebrul designer Doina Levintza, cea care a creat costume pentru artiști. Beatrice Rancea, alături de alte 10 persoane au fost vizate de ancheta procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Toate persoanele anchetate în acest dosar au fost puse sub control judiciar. 

Citește și:

Beatrice Rancea, sub control judiciar, în dosarul fraudei de la Opera Română Iași

Doina Levintza, în dosarul de fraudă în care este implicată Beatrice Rancea. A creat costume pentru Operă

 
 
Loading...