Dublă tragedie în doar două săptămâni! Mama, răpusă de boală, fiul, căzut de la etajul cinci

Ultima actualizare:
Klaus Vărzaru s-a stins la numai 27 de ani
Klaus Vărzaru s-a stins la numai 27 de ani

Dramă în capitala Olteniei! Fiul unei femei care a murit în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-ar fi pus un diagnostic greşit, s-a prăpădit miercuri. În vârstă de 27 de ani, tânărul a căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia împreună cu prietena sa. “Te voi iubi mereu, mama mea, îngerul meu păzitor”, scrisese el pe Facebook.

Câtă suferinţă! Familia Vărzaru din Craiova trece prin momente cumplite. A decedat şi Klaus, fiul Gabrielei Vărzaru (49 de ani), femeia care suferea de pancreatită hemoragică, dar medicii i-au fi spus că are o banală nevralgie şi au trimis-o acasă, unde s-a prăpădit după trei ore. Moartea tânărului de 27 de ani e învăluită în mister. Trupul neînsufleţit a fost găsit miercuri, pe o alee din faţa blocului. Klaus căzuse de la etajul cinci al imobilului în care locuia alături de prietena sa, iar vecinii au fost convinşi că s-a sinucis, din cauza durerii provocate de pierderea mamei. „Mereu spunea că vrea dreptate, că medicul care a greşit diagnosticul trebuie să plătească şi că nu trebuie să mai lucreze în sistem. Klaus întreba obsesiv de ce ancheta nu se desfăşoară mai repede”, mărturisesc apropiaţii. „A fost lângă mama lui până în ultima clipă. Femeia a murit în braţele lui. Sigur n-a suportat pierderea şi a vrut să plece după ea”, cred cunoscuţii.Singura persoană care are altă variantă este Luiza Pătrulescu, iubita tânărului. 

„Este imposibil să fi făcut asta. S-a urcat la geam ca să gonească nişte porumbei, cu o coadă de mătură, şi a alunecat. Coada de mătură n-am mai găsit-o. Dacă dorea să se sinucidă, ce făcea cu coada de mătură după el? Mereu veneau porumbeii la geamul nostru şi ne enervau, făceau gălăgie. E imposibil să se fi sinucis! Imposibil, nu mai spuneţi asta, vă rog mult!”, li s-a adresat Luiza prietenilor. 

Gabriela Vărzaru primise de la medic o reţetă pentru nevralgie
Gabriela Vărzaru primise de la medic o reţetă pentru nevralgie

Cei doi tineri erau împreună de patru ani şi locuiau în cartierul Brazda lui Novac. Poliţiştii din Craiova au demarat o anchetă şi încearcă să elucideze misterul.


    Gabriela Vărzaru primise de la medic o reţetă pentru nevralgie
Gabriela Vărzaru primise de la medic o reţetă pentru nevralgie

Anchetă efectuată de conducerea spitalului

Ultimul mesaj scris de Klaus  pe pagina de Facebook a fost pe 2 octombrie, în ziua în care a fost înmormântată Gabriela Vărzaru: “Te voi iubi mereu, mama mea, îngerul meu păzitor”. Pe 30 septembrie, ea s-a simţit rău şi a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. După ce i-a cerut să nu se mai vaite atât pentru că are o banală nevralgie, medicul de gardă a trimis-o acasă, arată adevărul.ro. După trei ore, femeia a decedat, iar în urma necropsiei s-a stabilit că suferea de pancreatită hemoragică. Conducerea Spitalului a anunţat că a declanşat o anchetă, iar cazul e cercetat şi de procurorii craioveni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net