Dublă tragedie! Venit din Germania să-și îngroape tatăl, un ieșean a murit în cimitir, lângă mormântul părintelui său

Ultima actualizare:

    Foto: bzi.ro
Foto: bzi.ro

O familie din județul Iași trece printr-o dublă dramă! După moartea unui bărbat de 68 de ani, fiul acestuia, revenit acasă din Germania să-l conducă pe ultimul drum, a sfârșit brusc chiar lângă mormântul părintelui său.

Locuitorii comunei Șcheia au rămas înmărmuriți când au auzit că și fiul bărbatului care trebuia înmormântat a decedat. În momentul în care a mers în cimitir, pentru a-i pregăti mormântul tatălui său, bărbatul în vârstă de 42 de ani a căzut secerat, scrie bzi.ro. Chemați la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic și au declarant decesul. Polițiștii ieșeni au întocmit două dosare de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Drama a început pe 8 februarie 2021. În jurul orei 10:00, o femeie din Șcheia a sunat la 112 și a anunțat că soțul său, Dumitru S. (68 de ani) decedase cu o zi înainte, după ce I se făcuse rău. „Pe 7 februarie 2021, l-am lăsat pe soțul meu în dormitorul din casă. Acestuia i s-a făcut rău. Eu am ieșit din casă și, când m-am întors, am văzut că soțul meu nu mai respira”, le-a povestit femeia polițiștilor. Cadavrul a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.  

Venit în țară pentru a-și înmormânta tatăl

Între timp, femeia rămasă fără soț și-a anunțat fiul, Benoni S., în vârstă de 42 de ani, despre faptul că tatăl său s-a stins din viață. Acesta a lăsat locul de muncă din Germania și a venit de urgență în țară pentru a-și lua rămas bun de la tatăl său. Îaninte de înmormântare, fiul decedatului a mers la cimitir pentru a pregăti mormântul tatălui. „Pe data de 9 februarie 2021, în jurul orei 16:00, am fost sesizați printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre faptul că un bărbat ar fi decedat în cimitirul din comuna Șcheia. A fost solicitată la fața locului prezența unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean. Și în acest caz a fost constatat decesul persoanei respective. În ambele cazuri a fost dispusă efectuarea unei necropsii, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au dus la cele două decese”, a declarant, ieri, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

„I-ar fi zis un muncitor că se văd bocănceii surorii sale moartă de mică…”

Contactat de reporterii BZI, primarul comunei Șcheia a spus că a auzit despre incidentul nefericit. „Știu despre incident, știe toată lumea… Am înțeles că fiul a mers să vadă ce fac oamenii care săpau mormântul tatălui său. El a avut o soră și un frate care au murit de mici, la câteva luni. Din câte am auzit, unul dintre cei care săpau la mormânt i-ar fi zis lui Benoni: „Uite, măi, bocănceii surorii tale și ai lui frate-tu!” De fapt, când a săpat, a dat de osemintele rudelor sale. În acel moment, deodată i-a venit rău, i-ar fi bușit sângele pe nas și a căzut la pământ”, a declarat edilul.

Citește și: 

Tatăl criminal din Cluj și-a plimbat două zile fiul mort, pe bancheta din spate a mașinii!

”Mortul viu” de la Iași trăiește un coșmar de când s-a întors acasă: ”Nu am acte, nu am bani, nu am unde lucra și mai râde și lumea de mine”

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net