Duminică neagră pe șosele. 9 vieți pierdute în câteva clipe și 10 persoane rănite grav, după accidentele din Bacău și Bihor

Ultima actualizare:

    Bihor. Două persoane, printre care şi un minor, au murit într-un accident rutierfoto: ISU Bihor
Bihor. Două persoane, printre care şi un minor, au murit într-un accident rutierfoto: ISU Bihor

Încă un accident rutier, în lista neagră a acestui weekend. După tragedia de la Răcăciuni (Bacău), o știre tristă vine din județul Bihor. Două persoane au murit și cinci au fost rănite, după ce două autoturisme s-au lovit frontal pe Drumul Național 19, la ieșirea din localitatea Biharia. Un copil se află printre cele două victime care au decedat, potrivit ISU.

Biharia, județul Bihor. Doi morți și 5 răniți

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pompierii au fost anunţaţi duminică dimineaţa în legătură cu producerea unui grav accident rutier pe DN 19, în localitatea Biharia, eveniment în care au fost implicate şapte persoane aflate în două autoturisme. “Pentru salvarea victimelor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului patru echipaje de pompieri militari, cu autospecială de descarcerare grea, autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă tip B2 Smurd şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat, de asemenea, intervenţia elicopterului SMURD”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor, citați de News.ro. În uma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa. 

“Din cele şapte victime, din nefericire două au decedat, una dintre acestea fiind minor, în cazul căruia au fost efectuate manevre de resuscitare însă fără rezultat. Altă victimă a rămas încarcerată impunându-se intervenţia pompierilor militari pentru evacuarea acesteia din autoturismul avariat. Aceasta se află în cod roşu medical, prezentând răni grave, alte două victime se află în cod galben medical cu diferite traumatisme şi alte două persoane au suferit răni uşoare”, a transmis sursa citată.


    foto: ISU Crișana
foto: ISU Crișana

Răcăciuni, județul Bacău. 7 persoane decedate, 5 rănite

Şapte persoane, inclusiv doi copii, au decedat duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN2, la ieşirea din localitatea băcăuană Răcăciuni. Impactului dintre un Mercedes şi un microbuz a fost devastator. Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. În accident au fost 12 persoane implicate.

"Două accidente grave s-au produs astăzi, în județele Bacău și Bihor. Din păcate, bilanțul este absolut tragic: 9 persoane decedate, dintre care 2 copii, și 10 persoane transportate la spital! 9 vieți pierdute în doar câteva clipe de neatenție! Doar în această dimineață! Viteza, neatenția și alcoolul la volan au consecințe dintre cele mai grave! VĂ RUGĂM SĂ CONDUCEȚI PRUDENT! NU VĂ PUNEȚI VIAȚA ÎN PERICOL PENTRU CÂTEVA MINUTE CÂȘTIGATE ÎN TRAFIC! Drum bun tuturor!", a fost mesajul, publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Citește și:

Accident cumplit în Răcăciuni, Bacău. 7 persoane au murit, printre care și 2 copii. A fost activat planul roșu

Accident rutier în Constanța, cu 7 persoane rănite. Șoferul unui autoturism implicat consumase alcool

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net