E demn de Cartea Recordurilor! Revoluționar la 5 ani

Ultima actualizare:

    Corpul de Control al premierului a verificat cine primește indemnizație de revoluționar
Corpul de Control al premierului a verificat cine primește indemnizație de revoluționar

Corpul de Control al premierului Cioloş l-a descoperit pe cel mai tânăr revoluţionar din istorie. E vorba despre un bărbat din Corabia, care la Revoluţia din 1989 avea doar 5 ani.

Deși abia învăța să recite poezii, a primit certificat de rănit și de luptător pentru victoria Revoluției, deși nu a prezentat un certificat medico-legal, se arată în raportul Corpului de Control. La dosar există o adresă a Parchetului Militar cum că ar fi fost rănit ”în urma unei busculade” petrecute în Craiova și declarația pe proprie răspundere a eroului, potrivit protv.ro.

”Pe 22 decembrie 1989 bunica m-a îmbrăcat și am plecat împreună spre centrul orașului. Din jurul meu se auzea și am strigat Jos Ceaușescu, Jos dictatorul, Jos tiranul și victorie. Am strigat Victorie și am ridicat două degete în semn de victorie. Eram în brațele bunicii”, a declarat ”revoluţionarul”.

Cazul a fost descoperit în cadrul unei acțiuni de documentare privind situația indemnizațiilor plătite eroilor Revoluției și urmașilor acestora.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net