E oficial! Oasele din butoiul lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceşanu a fost omorâtă, potrivit asasinului, pe 25 iulieFoto: Inquam Photos
Alexandra Măceşanu a fost omorâtă, potrivit asasinului, pe 25 iulieFoto: Inquam Photos

Raportul Institutului Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” arată, cu probabilitate de 99,93%, că oasele găsite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin Alexandrei Măceşanu, a transmis DIICOT într-un comunicat de presă citat de News.ro.

DIICOT a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce priveşte victima minoră Alexandra Măceşanu.

”Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidenţierea unui profil ADN unic, aparţinând unei persoane de sex feminin. De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%”, se arată în comunicatul DIICOT.

Asa arata casa ororilor din Caracal, locul unde s-a produs crima care a șocat România
Asa arata casa ororilor din Caracal, locul unde s-a produs crima care a șocat România

Primele concluzii, prezentate la începutul unii august

În 3 august, DIICOT anunţa oficial că, după analizele efectuate până în acel moment asupra probelor preluate din curtea lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. 

Anterior, expertiza antropologică a arătat că oasele ridicate din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 şi 17 ani. 

Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat primul

Alexandru Cumpănaşu a confirmat că ADN-ul din oasele şi cenuşa luate din curtea lui Dincă aparţin nepoatei sale, Alexandra. "Oameni buni ai acestei ţări care ne-aţi fost alături, ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu. Am eşuat. Nu am reuşit să salvez viaţa acestui minunat copil. Dacă aş fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de ora 21:00 joi. Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţăne de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ”, a scris, pe Facebook, Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a declarat într-o intervenţie la Antena 3 că în cursul zilei de vineri, 2 august 2019, părinţilor Alexandrei Măceşanu li s-a transmis rezultatul probei ADN, confirmând astfel că cenuşa găsită în incineratorul artizanal din curtea criminalului provine din arderea trupului Alexandrei. „Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenuşă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că şi-o doreşte niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, într-o intervenție la Antena 3.

Citește și:

Crimele din Caracal. Dialogul halucinant dintre Alexandra Măceşanu şi călăul ei

Dureros! Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce adolescenta a fost confirmată moartă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net