Ea e bunicuța de 84 de ani care a câștigat 295.000 de euro la Loto

Ultima actualizare:

    Pensionara nu se aștepta la un asemenea câștig. Foto: Milena Dragomir
Pensionara nu se aștepta la un asemenea câștig. Foto: Milena Dragomir

O pensionară în vârstă de 84 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, este fericita câștigătoare a marelui premiu de peste 1,3 milioane de lei (295.000 de euro) de la Loto 6/49. Bătrâna are o pensie de doar 900 de lei după 30 de ani de lucru la Electroputere Craiova. Femeia are strănepoată plecată la muncă în Anglia. Cu banii câștigați, bătrâna norocoasă își va ajuta familia.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-10, din Târgu-Jiu, şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de 4,90 lei. Biletul câștigător a fost jucat de o pensionară care are 84 de ani, o pensie de 900 lei și o nepoată bolnavă de cancer, iar tot ce își dorește bătrâna norocoasă este să o salveze pe aceasta cu banii câștigați. De asemenea, o strănepoată a femeii este plecată la muncă în străinătate, alături de soț și bătrâna norocoasă își dorește ca aceștia să se întoarcă în Gorj și să trăiască alături de ea. Bătrânica super băftoasă joacă ocazional la Loto și nu se aștepta să câștige vreodată. Aceasta le-a spus cunoscuților că nu a realizat cât de mare este suma castigată până ce nu și-a sunat fiul, plecat în Anglia, acesta lămurind-o că prin acest câștig le-a schimbat viața tuturor celor din familie!

Agenția, luată cu asalt

Luni dimineața, după aflarea veștii că un jucător al acestei agenții a câștigat sute de mii de euro, mai mulți gorjeni au dat buzna să cumpere bilete. „Am venit să îmi încerc și eu norocul, joc mereu”, a spus un târgujian. „Acum am aflat că s-a câștigat aici, nu știam înainte să vin. Încercăm și noi, cum ne-o fi norocul”, a spus un alt jucător.

Casiera norocoasă!

Casiera care i-a vândut biletul pensionarei câștigătoare spune că s-a bucurat când a aflat că ea a oferit biletul câştigător şi consideră că este norocoasă pentru că a mai oferit o dată marele premiu. „Au fost mulţi clienţi care au jucat sume mici şi sume mari. Ar putea fi un pensionar sau un jucător vechi. Lucrez aici de două săptămâni, sunt temporar la această agenţie, în perioada în care colega mea se află în concediu. Am mai avut în mână un bilet cu 42 de miliarde de lei vechi, eu am oferit 42 de miliarde cuiva din Fărcăşeşti, cu câţiva ani în urmă”, a spus Elena Rusu, angajata Loteriei Române.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net