Ea e frumoasa care struneşte TIR-ul pe şoselele Europei

Ultima actualizare:

    Alina Emanuela Cioancă,  un as al volanuluiFoto: Facebook /Alina Emanuela Cioancă
Alina Emanuela Cioancă, un as al volanuluiFoto: Facebook /Alina Emanuela Cioancă

De când se ştie, Alina Emanuela Cioancă a fost fascinată de camioane şi de cai-putere. La 25 de ani, visul din copilărie a devenit realitate: tânăra a îndeplinit toate condiţiile pentru a conduce “mastodonţi” pe autostrăzile Bătrânului Continent. Ea face echipă, la volan, cu iubitul ei.

Tânăra din comuna Avram Iancu (Alba) a început să călătorească mai întâi prin România, alături de prietenul ei, transportând ciubere şi căzi făcute de moţi. După ce iubitul a devenit şofer pe TIR, Alina Emanuela Cioancă şi-a dorit foarte mult să conducă şi ea un autocamion de 40 de tone. Ea s-a înscris la şcoala de şoferi profesionişti, pe care a absolvit-o în 2016, scrie adevarul.ro. Tânăra a obţinut permis de conducere pentru categoriile B, C şi E, precum şi atestatul de şofer profesionist şi cel care îi permite să transporte mărfuri periculoase.

“Meseria de şofer profesionist? Frumoasă şi interesantă”, zâmbeşte tânăra care adoră să stea la volan. “Este foarte obositor, întrucât sunt multe nopţi nedormite, dar totul devine uşor dacă o faci din pasiune”, adaugă ea. Alina locuieşte împreună cu prietenul său la Oradea şi sunt angajaţi pe un autocamion al unei firme de transport. 

Împreună cu iubitul,  în “garsoniera” pe roţi
Împreună cu iubitul, în “garsoniera” pe roţi

TIR-ul a devenit pentru cei doi o a doua casă. ”Ne convine să lucrăm pe acelaşi camion. Ne gospodărim mult mai bine, e mai avantajos, câştigăm mai mult împreună. Timp liber nu prea avem în această meserie. Când nu conducem, ne odihnim, ne plimbăm sau mergem la cumpărături. Ne place să formăm o echipă şi vrem să continuăm meseria aceasta în viitor”, încheie Alina.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net