EBa şi-a ales un miliardar ca naş de cununie!

Ultima actualizare:

Elena Băsescu e trup şi suflet alături de tatăl ei, suspendat vineri, de Parlament, din funcţia de preşedinte al României. Între două mitinguri de susţinere, mezina lui Băsescu abia dacă mai găseşte timp să continue pregătirile de nuntă.

Până când preşedintele şi ceilalţi membri ai familiei Băsescu vor trece peste momentele grele din politică, de toate aranjamentele nunţii ce va avea loc în luna septembrie se ocupă mirele Bogdan Ionescu, alias Syda, şi familia acestuia.

De altfel, adeptă a respectării tradiţiei româneşti, Elena vrea ca familia mirelui să facă nunta, iar ea să joace doar rolul miresei.

Probabil că de aceea domnişoara Băsescu nu a protestat când Bogdan a anunţat-o că a ales naşii. Iniţial, ea îşi exprimase dorinţa ca sora ei să-i pună verigheta pe deget, dar, aşa cum Click! v-a dezvăluit, relaţia Ioanei cu iubitul ei Giovanni Francesco nu e tocmai pe roze.

Aşa că mezina preşedintelui a fost de acord ca soţii Doicescu să-i fie naşi de cununie. Raul Doicescu este un reputat om de afaceri, preşedintele firmei de construcţii Bog'Art, având o avere estimată la 20 de milioane de euro, conform Forbes România 500 Miliardari.

De altfel, el este unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai familiei Ionescu, fiind deseori în vacanţe la Monte Carlo alături de părinţii lui Bogdan, dar şi de alţi politicieni precum Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

64% din români sunt de acord cu demiterea lui Băsescu

Traian Băsescu a fost suspendat vineri din funcţia de preşedinte al României cu 256 de voturi pentru, românii urmând să decidă la referendumul din 29 iulie dacă îşi poate continua sau nu mandatul.

79,8% din românii cu drept de vot intenţionează să se prezinte la referendum, potrivit unui sondaj realizat pentru Europa FM de IMAS. 64,3% din participanţi vor vota pentru demiterea acestuia şi doar 27,4% vor vota împotriva demiterii lui Traian Băsescu. Până la referendumul din 29 iulie, preşedinte interimar va fi Crin Antonescu, şeful Senatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net