Edilul unei comune din Dolj, acuzat de săteni că face ”jonglerii” cu pământurile localității

Ultima actualizare:

    Ilie Dodoncioiu candidează pentru al doilea mandat în Malu Mare, DoljFoto: Facebook
Ilie Dodoncioiu candidează pentru al doilea mandat în Malu Mare, DoljFoto: Facebook

Puțin peste 10 kilometri despart comuna doljeană Malu Mare de zona metropolitană Craiova, dar nu s-ar zice. Oamenii trăiesc ca acum 30 de ani, fără străzi asfaltate, fără facilități de apă și canal. Mai mult, aceștia își acuză edilul că face ”jonglerii” funciare cu pământurile din comună.

În ultimii patru ani, Ilie Dodocioiu a păstorit comna Malu Mare, aflată la 12 kilometri de unul dintre cele mai mari orașe din țară. Numai că, spun sătenii, în loc să se ocupe de bunăstarea localității, acesta a acționat doar în interesul său și al apropiaților. Ilie Dodocioiu este acuzat de persoane din Malu Mare că face „jonglerii” funciare cu pământurile din comună. Numeroşi cetăţeni spun că încă aşteaptă să fie puşi în posesie, însă de la primărie li se spune că nu mai există terenuri. În tot acest timp, persoane apropiate primarului Ilie Dodocioiu sunt rapid puse în posesie prin intermediul unor tertipuri birocratice la limita legii, scrie ziuanews.ro.

Comuna nu a avut nici un proiect finanțat de UE

În același context, comuna Malu Mare nu a reuşit să-şi adjudece nici un proiect finanţat de Uniunea Europeană, în timp ce partea cea mai importantă a localităţii, adică zona unde locuieşte o mare parte a populaţiei comunei şi de unde se atrag cei mai mulţi bani la bugetul local, datorită unor importante firme care îşi desfăşoara activitatea aici, arată deplorabil. Nu există asfalt pe drumuri, nu există acces la o reţea modernă de apă şi canalizare şi, în unele cazuri, nici legături la reţeaua de electricitate. Edilul Dodocioiu este aspru sancţionat pe reţelele de socializare.  

Despre Ilie Dodocioiu mai aflăm faptul că este parte pârâtă în dosarul 3730/2/2020 ce are ca obiect constatarea calității de lucrător/colaborator al securității, fiind reclamat de către Consiliul Național pentru Supravegherea Arhivelor Securității.

În cursa pentru obținerea postului de primar al comunei Malu Mare, Dolj, s-au înscris candidați din partea PSD – Ilie Dodocioiu, pentru al doilea mandat, din partea PNL – Adela Gherghe, iar din partea Pro România – Ion Spătărelu. 

Citește și: 

Ciudățeniile campaniei pentru locale. De la localitățile cu un singur candidat, la edilii sprijiniți de toate partidele

Cel mai inedit candidat la primărie. Cine este "prințul ghetourilor" care speră să devină "Obama de România"

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net