Educatoarea din Vrancea care și-a bătut și înjurat elevii, audiată de poliție

Ultima actualizare:

    Educatoarea a fost filmată de un părinte în timp unui acces de furie
Educatoarea a fost filmată de un părinte în timp unui acces de furie

Educatoarea de la grădinița din Vrancea care a fost filmată în timp ce într-un acces de furie, a bătut și înjurat mai mulți copii, a intrat de luni în furcile caudine ale anchetelor. Directia pentru Protecția Copilului și Inspectoratul Școlar Județean și-au trimis reprezentanții la sediul grădiniței pentru a discuta cu educatoarea reltează știrileprotv.ro.

La aceasta ora educatoarea este audiata, iar zilele urmatoare copiii vor fi testati de mai multi psihologi din cadrul Inspectoratului Scolar Vrancea.

Inspectorii de la protectia copilului se declară sub protecția anonimatului, șocați de imaginile filmate de un părinte iar luni au inceput o investigatie. Nici polițiștii nu au stat cu mâinile în sân și au anunțat că vor începe urmărirea penală împotriva educatoarei, pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Potrivit imaginilor, cadrul didactic îi supune pe copii unui tratament traumatizant. Îi agresează repetat atât fizic cât și verbal și se enerveaza din cele mai ciudate motive: fie pentru ca îi vede că ies din bancă fără să îi ceară voie, fie pentru că fac mizerie în clasă. În sfârșit, cei care nu reușesc să învețe o poezie repede sunt loviti și înjurați.

Daca va fi gasită vinovată, femeia care în loc să fie un sprijin și un model pentru copii a ales să devină un factor de teroare, riscă inclusiv închisoarea.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net