Educatoarea şi-a umplut frigiderul cu laptele furat de la copii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pleca zilnic cu sacoșele pline. O educatoare în pragul pensionării fura laptele și cornurile copiilor, iar polițiștii au găsit frigiderul ticsit cu mâncarea prichindeilor.

Valerica Contoloru, o educatoareîn vârstă de 60 de ani la Grădiniţa Rugi, comuna gorjeană Turcineşti, este cercetată de Comisia de Disciplină după ce polițiștii au găsit în casa femeii lapte și cornuri destinate copiilor.

A reclamat-o fostul soţ la Poliţie că fură periodic laptele şi cornul preşcolarilor, iar poliţistul care a mers la locuinţa educatoarei să verifice acuzaţiile a găsit în frigider alimentele furate de la grădiniță, scrie gorjanul.ro.

”Am observat încă din octombrie-noiembrie că fosta soţie aducea acasă şi depozita în friginer cutii cu lapte şi cornuri din cele oferite gratuit copiilor de la grădiniţa unde lucra. Produsele erau consumate de ea ori erau oferite la rude. Considerând că aceasta ia laptele şi cornul de la gura copiilor, pe care ea trebuie să-i educe tocmai pentru a nu fura, am reclamat-o pe fosta soţie la Poliţia Turcineşti şi am prezentat anchetatorilor fotografii cu produsele furate de fosta consoartă, în mai multe luni. Un poliţist a venit imediat la domiciliul comun şi a găsit produsele în frigider, aşa cum am reclamat, a întocmit un proces verbal şi le-a ridicat. Acum aştept finalul anchetei”, susţine fostul soţ al educatoarei, citat de aceeași sursă.

Produsele confiscate au fost înapoiate grădiniței.

Pentru că peste o lună se poate pensiona, educatoarea ar putea să se aleagă la finalul anchetei interne doar cu o observaţie ori o mustrare scrisă. Deocamdată, Valerica Contoloru nu a făcut declaraţii.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net