Premieră în județul Constanța! Soții Vrabie, Nicoleta și Valentin au câștigat alegerile în comuna Peștera și respectiv orașul Medgidia. Click! îți spune povestea familiei care a uimit Constanța.


Capul familiei, Valentin Vrabie are 54 de ani și la alegerile locale din 27 septembrie a câștigat cu peste 66 la sută din voturi al doilea mandat de primar al municipiului Medgidia.

 

Valentin Vrabie primar în două localități

 

Dacă primul mandat de edil l-a obținut în 2016 candidând din partea ALDE, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, acum a primit voturile reprezentând partidul la putere, PNL. Valentin Vrabie pare a fi de meserie primar. De ce? Înainte de a ajunge primar la Medgidia, a fost două mandate edil într-o localitate situată la 17 km, comuna Peștera. Aceasta are 3307 locuitori conform ultimului recensământ și este localitatea cu cel mai mic buget din județul Constanța. Valentin Vrabie a devenit primar în Peștera în 2008 din partea PSD, pentru ca în 2012 să obțină un al doilea mandat candidând independent. Și-a dat demisia din PSD și s-a mutat la oraș, în Medgidia unde a devenit primar.

nicoleta-vrabie.jpg

Nicoleta Vrabie este la primul mandat de primar
Nicoleta Vrabie a fost 30 de ani ofițer de stare civilă
Foto: focuspress.ro

Nicoleta Vrabie, ofițerul de stare civilă ajuns primar

 

Nicoleta Vrabie a fost până la aceste alegeri timp de aproape 30 de ani ofițer de stare civilă la Primăria Peștera. A decis să candideze ”la cererea localnicilor”și a câștigat. Surprinzător, nu a candidat din partea PNL ca și soțul ci independent. După o viață salariată la Primăria Peștera, Nicoleta Vrabie este acum șefa instituției unde a lucrat. Ea a obținut mandatul de primar al localității cu peste 55 la sută din voturile exprimate

 

Citiți și

 

Cine este Nicuşor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei

 

VIDEO Circ în plină stradă! Nicușor Dan, bruiat de mașinile de gunoi de la sectorul 5. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant

Loading...
Citeste tot despre: