El e şoferul care a comis carnagiul din Dâmboviţa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Două femei au sfârşit sub roţile unui BMW şi alte trei au ajuns în stare gravă la spital după ce un şofer teribilist le-a spulberat în timp ce acestea se aflau pe trotuar, pe o bancă. Doar o minune a făcut ca un copil de doi ani să scape fără nici o zgârietură din acest carnagiu. El a fost găsit pitit sub bancă, tremurând de frică.

Accidentul s-a petrecut în localitatea dâmboviţeană Gheboaia, duminică după-amiază, când oamenii se strâng grupuri-grupuri şi stau de vorbă. La un moment dat, un BMW de culoare roşie, care rula cu viteză mare, şi-a pierdut direcţia într-o curbă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a înfipt pe trotuar, într-o bancă pe care se aflau cinci femei. Din nefericire, două dintre ele au murit pe loc, iar celelalte trei au fost duse la spital, în stare foarte gravă.

Martorii spun că l-au văzut pe şofer, un tânăr de 21 de ani, din Băleni, circulând cu viteză extrem de mare prin localitate.

Maşina s-a răsturnat după ce le-a spulberat pe cele cinci femei

simeon stalpnicul png

"L-am văzut cum gonea cu viteză mare. Chiar mă gândeam că poate dă peste cineva şi acum să aud că a intrat în nişte femei care stăteau în faţa porţii", a povestit un sătean pentru adevarul.ro. Alături de cele cinci femei se afla şi o fetiţă de doar doi ani, care a scăpat fără nici o zgârietură. Pompierii care au venit la faţa locului au găsit-o speriată, sub bancă. Cele două femei care au murit pe loc sunt din comuna Finta şi au 67 şi 57 de ani, iar cele care au scăpat cu viaţă au 34, 42 şi 57 de ani.

Rudele victimelor sunt distruse de durere

simeon stalpnicul png

Potrivit IPJ Dâmboviţa, tânărul e acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, riscă până la 18 ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net