Jandarmul-erou a salvat o tânără care era strânsă de gât de o brută

Ultima actualizare:

    Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luniFoto: Jandarmeria Cluj
Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luniFoto: Jandarmeria Cluj

O tânără a fost strânsă de gât și lovită cu pumnul până la leșin într-o zonă aglomerată din oraşul Dej (judeţul Cluj). A fost salvată miraculos de un tânăr jandarm. Sergent major Darius Biriș are 23 de ani trecea prin zonă și a imobilizat bruta.

O scenă brutală s-a petrecut sâmbătă (18 ianuarie), în jurul orei 18.00, într-o zonă aglomerată din oraşul Dej (judeţul Cluj), când un bărbat a lovit o femeie şi a lăsat-o inconştientă.

Norocul tinerei a fost că prin zonă tocmai trecea jandarmul Sergent major Darius Biriș, care, deşi se afla în timpul său liber, nu a ezitat să intervină.

Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni. În timpul liber, lui Darius îi place să joace fotbal alături de prietenii săi, scrie adevarul.ro. 

Când a văzut scena de violență, jandarmul a coborât din maşina în care se afla împreună cu un prieten, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a continuat să o lovească în faţă pe tânăra care a căzut inconştientă pe trotuar. În acel moment, Biriş a sărit şi a imobilizat bruta.

„Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj.

După ce l-a imobilizat pe agresor, jandarmul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de poliţie pentru a-l prelua. Potrivit sursei citate, la sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.

Jandarm felicitat de prefectul de Cluj

”Prefectul județului Cluj, domnul Mircea Abrudean, l-a felicitat în această dimineață (19 ianuarie) pe sergentul major, Darius Biriș, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, ca urmare a intervenției sale în afara programului de lucru, în cursul serii de sâmbătă, 19 ianuarie, în municipiul Dej, pentru aplanarea unui conflict dintre un bărbat și o femeie, aceasta râmând inconștientă în urma agresiunii. Jandarmul a procedat la reținerea agresorului până la preluarea acestuia de către agenții de poliție. Aceasta este încă o dovadă a profesionalismului de care jandarmii clujeni dau dovadă și totodată demonstrează că această meserie este un stil de viață”, a scris Prefectura Cluj pe Internet. (Sursa: adevarul.ro)

Sursa foto: Jandarmeria Cluj

Citește și:

Sebi, jandarmul-Rambo de pe front: «Muștele depuneau ouă în rănile deschise ale soldaților»

Povestea jandarmului care a salvat 13 bolnavi dintr-un incendiu. ”Fiul meu era cu mine și plângea”

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net