El le dă protestatarilor din Piața Victoriei 300 kg de fructe în fiecare zi! Iată de ce o face gratis

Ultima actualizare:

    Gestul său a fost apreciat de manifestanțiFoto: Iulian Chifu/Facebook
Gestul său a fost apreciat de manifestanțiFoto: Iulian Chifu/Facebook

Un antreprenor din România a făcut un gest impresionant în Piața Victoriei, acolo unde au protestat sute de mii de oameni. După ce și-a mutat biroul în fața Guvernului, s-a decis să organizeze un stand cu fructe și apă, care au fost oferite gratuit celor care au participat

Constantin Paraschiv a ieșit în Piața Victoriei încă din prima zi, după ce OUG 13 a fost aprobată în ședința de Guvern de către cabinetul Grindeanu, potrivit site-ului start-up.ro.

„Îmi doresc pentru familia mea și mediul de afaceri din România un progres în condiții democratice, fără corupți și corupție”, a mărturisit Constantin Paraschiv, pentru sursa citată. Paraschiv are 37 de ani, e căsătorit și are doi copii. E antreprenor de 15 ani și oferă consultanță brandurilor din Italia pentru piața din Europa de Est. I-a venit ideea să facă un stand pentru participanți după ce și-a mutat biroul în piață, împreună cu un amic: „M-am gândit că avem nevoie de energie. Fructele sunt preferatele românilor. Am adus peste 300 de kilograme zilnic”.

Reacția protestatarilor a fost pe măsura gestului. Au contribuit și alții la buticul improvizat. Familia a adus fructe, priteni, dar și alți oameni în piață.

„Compasiunea și dragostea sunt molipsitoare, iar oamenii au nevoie doar de un cadru în care să o exprime. Într-un mod profan am încercat să-l oferim. Oamenii au veni buni în piață și au plecat și mai buni”, a mai spus Constantin Paraschiv, pentru start-up.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net