El a transmis live accidentul în care i-a murit soţia

Ultima actualizare:

    Cătălin Sindilă şi soţia sa, care a pierit în urma impactuluiFoto: Facebook Cătălin Adriana Sindilă
Cătălin Sindilă şi soţia sa, care a pierit în urma impactuluiFoto: Facebook Cătălin Adriana Sindilă

Accident în Olt! Un şofer care conducea o maşină cu volanul pe dreapta, având pasageri un alt bărbat şi pe soţia acestuia, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism. Şoferul vinovat se află la spital, iar fata din maşină a decedat. Şi conducătorul celuilalt vehicul s-a stins. Soţul femeii ucise în coliziune transmitea live pe Facebook cursa nebună.

Cătălin Sindilă, pasagerul din stânga şoferului care, vineri-seară, a provocat un accident  mortal pe DJ 677, în localitatea Slătioara (Olt), a postat pe contul său de Facebook fotografia şoferului vinovat, prietenul său, cu mesajul scurt: „El m-a nenorocit!“. În accident au decedat şoferul nevinovat care conducea maşina lovită de autoturismul în care se aflau tinerii, dar şi soţia lui Cătălin Sindilă. Afectat, pasagerul din stânga şoferului (maşina avea volanul pe partea dreaptă) îl indică drept vinovat pe prietenul său aflat sub influenţa alcoolului, alături de care a urcat în maşină.În timpul cursei, Cătălin îl îndemna însă pe cel de la volan să crească viteza, totul fiind transmis live pe Facebook. Reacţiile celor care i-au citit ultima postare sunt acuzatoare: „Mor oameni nevinovaţi din cauza unor cretini infecţi fără minte. De ce faci pe victima? De ce? Nu simţi că ai avut şi tu partea ta de vină aici? Îl acuzi pe el că te-a nenorocit... când chiar tu îi spui la început de video: «Dă-i coajă!»”, a răbufnit un internaut. “Inconştienţa voastră i-a costat viaţa pe doi oameni, unul din ei fiind chiar soţia ta!”, a concluzionat cel care a comentat la postarea lui Sindilă.

Aflat sub pază la spital


    Foto: facebook
Foto: facebook

Şoferul vinovat de producerea accidentului, care a urcat la volan deşi consumase băuturi alcoolice, a fost reţinut imediat după accident. El se află acum sub pază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net