Elan Schwartzenberg a fost dat în urmărire internaţională

Ultima actualizare:

    DNA a cerut arestarea lui Elan Schwartzenberg
DNA a cerut arestarea lui Elan Schwartzenberg

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, a fost dat în urmărire națională şi internaţională de către Poliția Română, după ce pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare în lipsă de către Tribunalul București.

UPDATE Curtea de Apel București a admis marţi cererea Poliției Române de emitere a unui mandat european de arestare pe numele Elan Schwartzenberg. 

Cercetat pentru complicitate la dare de mită, afaceristul Elan Schwartzenberg a intrat pe lista persoanelor date în urmărire națională, conform Mediafax. Vineri, 10 iunie, tribunalul a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele fostului soț al divei de la la Monaco. Pentru că nu a fost găsit, procedura indică afișarea lui pe lista cu cei urmăriți la nivelul țării. Dacă acesta nu va fi găsit sau nu se va prezenta în fața judecătorilor, numele lui va apărea pe lista urmăriților internaționali.

În 30 mai, procurorii anticorupție au cerut arestarea lui Schwartzenberg sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la dare de mită, în vederea stabilirii justificării reale a tuturor transferurilor sumelor de bani primite de societatea sa de la două firme cipriote. În rechizitoriu că Schwartzenberg a acționat ca un "liant" între omul de afaceri Avraham Morgenstern și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net