Ele sunt frumoasele din Camera Deputaţilor. Dumitrina Mitrea, Oana Bulai şi Mara Calista au planuri mari în următorii patru ani

Ultima actualizare:

    Dumitrina Mitrea (49 de ani) – AUR
Dumitrina Mitrea (49 de ani) – AUR

Premieră în judeţul Neamţ: trei dintre cei 11 parlamentari ai judeţului sunt femei. Mai mult, toate cele trei deputate sunt frumoase! Dumitrina Mitrea, Oana Bulai şi Mara Calista vor fi, timp de patru ani, reprezentantele judeţului în Parlamentul României. Licenţiate în Economie, Drept sau Relaţii Internaţionale, deputatele au planuri mari.

În urma alegerilor derulate pe 6 decembrie 2020, Dumitrina Mitrea (Alianţa pentru Unirea Românilor – AUR), Oana Bulai (PSD – Partidul Social Democrat) şi Mara Calista (PNL – Partidul Naţional Liberal) au devenit deputate de Neamţ.  

Pasionată de Şamanism şi Reiki

Considerată marea surpriză a scrutinului electoral, Dumitrina Mitrea (49 de ani) s-a arătat sigură pe ea: „Mă aşteptam să devin parlamentar, însă la redistribuirea voturilor. Obiectivul pe care mi l-am propus pentru Neamţ era de 10%, pentru a fi sigură de reuşita AUR în Parlament. Ştiam că am nevoie de un procent de 12,5% pentru a câştiga un mandat complet de deputat. Procentul obţinut, 13,77%, a fost într-adevăr copleşitor. După publicarea rezultatelor am realizat că munca depusă de întreaga echipă AUR s-a reflectat în votul cu care ne-au investit alegătorii nemţeni“. Dumitrina Mitrea a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, are o experienţă de 16 ani în managementul resurselor umane şi a lucrat la trei firme multinaţionale în funcţii de conducere. A mai lucrat ca broker de asigurări, iar acum are o afacere în Piatra Neamţ, arată adevarul.ro. Ea dezvăluie că e pasionată de editare foto, de Şamanism (tradiţii şi credinţe bazate pe comunicarea cu lumea spiritelor) şi de Reiki (tehnică japoneză de vindecare cu palmele aplicate pe corp, pe baza energiei). 

Consilier al Vioricăi Dăncilă

Oana - Gianina Bulai (40 de ani) a avut parcurs politic ascendent, graţie şi relaţiei bune cu Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ. Ultima funcţie a fost cea de consilier de stat pe probleme de sănătate şi învăţământ al premierului Viorica Dăncilă. La alegerile parlamentare a fost prima pe lista PSD Neamţ, aşa că n-a avut emoţii. Oana Bulai e absolventă a Facultăţii de Administraţie Publică, are un master în Ştiinţe Politice la Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi şi a absolvit şi Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii Craiova. Deputata s-a concentrat şi pe dezvoltarea personală, are studii în domeniu şi a scris o carte pe această temă, intitulată „TU“. Oana Bulai a fost repartizată în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

A contribuit la 118 propuneri legislative

Mara - Daniela Calista (32 de ani) a fost deputat şi în legislatura trecută. Ea a prins un nou fotoliu în Parlament după redistribuirea voturilor, fiind propulsată pe locul 3 al listei PNL Neamţ. În legislatura trecută, ea candidase în judeţul natal, Teleorman. Mara Calista  a fost unul dintre cei mai tineri aleşi din Parlament, iar mulţi au catalogat-o drept o speranţă a politicii româneşti. În mandatul trecut, deputata avea cabinet parlamentar la Roşiorii de Vede. Mara Calista a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, cu specializarea Relaţii Internaţionale. Deputata a ocupat funcţia de consilier personal la cabinetul premierului, în perioada guvernării Dacian Cioloş. Ea face parte din Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială şi din Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi. A fost iniţiator sau co-iniţiator la 118 propuneri legislative, dintre care 35 au fost promulgate ca legi.

Oana–Gianina Bulai  (40 de ani) – PSD
Oana–Gianina Bulai (40 de ani) – PSD

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net