Electric Castle 2021, ediție specială. 10 zile de festival în 30 de locații

Ultima actualizare:

    Festivalul Electric Castle va fi organizat anul acesta într-o ediție specială
Festivalul Electric Castle va fi organizat anul acesta într-o ediție specială

Electric Castle 2021, va fi organizat anul acesta într-o ediție specială. Vom avea parte de 10 zile de festival în 30 de locații din Cluj Napoca și Bonțida, iar la eveniment vor participa nu mai puțin de 400 de artiști.

Electric Castle 2021 va avea loc în acest an deși organizatorii, inițial, au anunțat amânara evenimentului și reprogramarea acestuia pentru la anul. Este al doilea mare festival anunțat în România pentru această vară, după Untold.

Electric Castle 2021. Când va avea loc și cum se desfășoară 

Deși anunțaseră că anul acesta Electric Castle nu va avea loc, organizatorii au pregătit o surpriză publicului și îl așteaptă la o variantă specială a festivalului: zece zile, 30 de spații diferite și peste 400 de artiști.

Organizatorii anunțau în luna mai că a 8-a ediție a festivalului Electric Castle va fi amânată pentru 2022. Au revenit la gânduri mai bune iar marți, 8 iunie, au surprins pe toată lumea: în perioada 6 – 15 august va avea loc o variantă specială a festivalului, intitulat EC_Special. Evenimentul de anul acesta va avea loc la Cluj-Napoca şi Bonţida, timp de zece zile, în 30 de spații diferite și cu peste 400 de artiști.

Când se pun în vânzare biletele

„Vara aceasta va avea loc un festival diferit, adaptat zilelor noastre. Înapoi la viață, din nou la muzică live, din nou la dans, înapoi la distracție cu prietenii. Cum nu ne putem strânge în fața unei scene ca pe vremuri, a fost nevoie să gândim și să organizăm un festival special. Nu-i nicio surprindere că l-am denumit EC_Special”, au scris organizatorii pe pagina oficială de Facebook. Se vor putea cumpăra bilete pentru EC_Special începând din data de 10 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net