Elena Udrea are încă un dosar!

Ultima actualizare:

Au pus tunurile pe Elena Udrea! Fostul ministru al turismului are încă un dosar de corupție, al cincilea. De data aceasta, deputata este acuzată că a instigat la luare de mită.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor să formuleze cererea de efectuare a urmării penale faţă de fostul ministru al turismului, Elena Udrea, în două infracţiuni de instigare la luare de mită, scrie adevarul.ro.

”Faptele reţinute în sarcina acesteia formează obiectul unui dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, arată Parchetul General, într-un comunicat de presă. Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a transmis ieri procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie referatul cauzei în vederea sesizării Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Elena Udrea, la data faptelor ministru al turismului, suspectată de două infracţiuni de instigare la luare de mită, care ar fi fost săvârşite în exercitarea funcţiei ministeriale”, a anunţat miercuri DNA.

„Cauza are ca obiect fapte prin care, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în campania electorală”, a precizat sursa citată.

În acelaşi dosar, în luna septembrie, procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de mai multe persoane, printre care Elena Udrea, pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de spălare de bani.

Până acum, Elena Udrea este acuzată de fapte de corupție în cinci dosare.

Reacția deputatei

Elena Udrea a reacționat imediat și a scris un text dur pe Facebook

”Kovesi încearcă să scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou!De câte ori este în criză de imagine, apelează la dosare şi acuzaţii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De dată această, rahatul în care se află nu poate fi acoperit nici dacă m-ar lapida personal!  Instigare la luare de mită, în campania electorală din 2009, în dosarul unde deja m-au acuzat de spălare de bani. Deşi de la momentul chemării mele la DNA acum două săptămâni nu s-a mai întâmplat nimic, abia acum cer urmărirea penală pentru aceste presupuse fapte. De ce nu au cerut atunci??? Pentru că acum era nevoie de ceva care să acopere cucuveaua mov. Faptele? Că cei care au solicitat unor firme să facă sponsorizări în campanie, ambii lideri politici PDL, au făcut-o la instigarea mea!!! Pe bune??? Păi eu nici nu cunoşteam firmele care au făcut sponsorizările pe de o parte, aşa cum reiese chiar din declaraţiile celor care au făcut plăţile! Pe de altă parte, într-o campanie, toţi liderii politici din teritoriu ori de la centru, contribuie după cum pot. De ce un lider politic ar fi avut nevoie să fie instigat să ceară sponsorizare??? Când aceste lucruri ei le fac dintotdeauna, în fiecare campanie? Cu mult înainte să fiu eu implicată în politică, chiar...  Şi încă o dată! Nu vreţi, doamna Kovesi, să vedeţi ce este şi cu sponsorizările ori banii aduşi la sediul central al PDL, la cei care astăzi sunt în conducerea PNL, făcute în aceeaşi campanie?  Chiar dacă mai reuşiţi să faceţi puţin scandal, tot va trebui să răspundeţi dacă foloseaţi adrese de mail secrete că să vorbiţi cu Ghiţă despre cum să va acoperiţi plagiatul sau pentru a da în mod ilegal informaţii pe surse din dosarele adversarilor!  Şi chiar este penal dacă este adevărat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net