Elena Udrea nu a făcut excepție și, precum toate persoanele publice, a pus și ea zilele acestea pe rețelele sociale fotografii de Crăciun, în care apare alături de cei dragi. La urările de bine ale fanilor s-au adăugat și urările de "la mulți ani", căci fostul ministru împlinește azi, 26 decembrie, vârsta de 46 de ani.


Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu partenerul şi fetiţa sa, alături de urarea ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”. Îmbrăcată într-o rochie lungă, roșie, la fel ca micuța Eva Maria, Elena Udrea s-a pozat alături de Adrian Alexandrov și de copila lor pe covor, în fața șemineului.

elena-udrea-adrian-alexandrov.jpg

elena udrea
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria, în vârstă de un an și 3 luni
foto: Facebook

Mulţi dintre cei care i-au urat ”Sărbători fericite” i-au transmis şi ”La mulţi ani” de ziua sa, Elena Udrea fiind născută pe 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun. 

În 8 iulie 2019, Elena Udrea a anunțat că a revenit în România, precizând că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie.

Citește și:

Elena Udrea, cadou la împlinirea vârstei de 45 de ani: libertatea!

Elena Udrea a născut fără medic, în toiul nopții: «Nu erau decât asistentele speriate»

 
 
Loading...