Elena Udrea își spune secretele. Cât a dat pe cea mai scumpă rochie

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este cea mai controversată prezență feminină din politica româneascăFoto: arhivă personală
Elena Udrea este cea mai controversată prezență feminină din politica româneascăFoto: arhivă personală

Orice mișcare a Elenei Udrea (42 de ani), cea mai controversată blondă din politica românească, este discutată atât la orice colț de stradă, cât și în sălile de judecată, mai nou. Pentru că nu doar afacerile sau activitatea politică au fost subiecte care au interesat publicul în ceea ce o privește pe Udrea, fosta blondă de la Cotroceni a dezvăluit într-un interviu pentru "Teo Show" și secretele de frumusețe, dar și ce planuri are pentru următoarea perioadă.

De multe ori a fost scos în evidență faptul că Udrea apărea pe șantiere în pantofi cu toc. "Este adevărat că este incomod să mergi pe șantier cu tocuri, dar veneam de la birou și așa mergeam și pe șantier. La un moment dat aveam cizme de cauciuc în mașină", a spus blonda pentru emisiunea lui Teo Trandafir.

De asemenea, hainele de firme pe care deputatul le poartă deseori, ca și gențile scumpe au fost subiect de bârfă nu de puține ori. Cu toate acestea, Elena Udrea a spus: "De foarte mult timp nu mai fac niciun fel de cumpărături, iar internetul a ajuns să înlocuiască mersul prin mall. N-am mai fost în magazine de ani de zile, dar chiar și așa nu am mai făcut cumpărături de mai bine de un an. Toată iarna am trecut-o cu două treninguri de la Dana Budeanu, două perechi de blugi și trei pulovere. Sunt o femeie căreia îi place să se simtă bine cu ce este îmbrăcată, dar nu țin la etichete. Am tricouri care au costat și cinci euro. Probabil cel mai scump obiect este o rochie care depășește 1000 de euro și pe care am îmbrăcat-o la un Revelion."

Lansează o colecție de rochii

Elena Udrea s-a decis să facă din pasiunea pentru haine o afacere. Cu ajutorul designerului Dana Budeanu, politiciana va lansa o colecție de rochii pentru femeile cu atitudine, în care se vor regăsi și creații în culoarea preferată a lui Udrea: roșul. Fostul ministru a mai adăugat că termenul care o descrie tocmai datorită apropierii cu roșul este flacără.

În ceea ce privește schimbările la nivelul coafurii, blonda a spus că nu ar renunța prea curând la culoarea părului, poate doar la breton. Dieta bazată pe alimentele potrivite grupei de sânge și sportul sunt ajutoarele Elenei Udrea atunci când vine vorba de a scăpa de kilogramele în plus acumulate în urma consumului de pâine și covrigi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net