Elena Udrea, la un pas să fie infectată cu SIDA în puşcărie. "Mi s-a spus să te înţep!"

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost transferată la Penitenciarul TârgşorFoto:mediafax
Elena Udrea a fost transferată la Penitenciarul TârgşorFoto:mediafax

Elena Udrea a fost ameninţată în arest. Fostul ministrul al Turismului a primit o scrisoare care a îngrozit-o. Ea a aflat că un deţinut de la Penrtineciarul Colibaşi ar fi primit bani grei dacă ar fi infectat-o cu SIDA.

Bărbatul explică cum a fost contactat de un celebru interlop şi pus în schimbul sumei de 15.000 de euro să atenteze la sănătatea ei. Acesta ar fi trevuit să ajungă la spitalul penitenciarului Rahova se unde să procure un ac infectat cu HIV cu care ulterior să o înţepe pe Elena Udrea de mai multe ori pentru a o infecta cu SIDA. Petre, aşa cum spune bărbatul că se numeşte, are 42 de ani şi este încarcerat pentru răpire şi cămătărie. "Mi s-a spus să te înţep de două, trei, patru ori", i-a mărturisit deţinutul fostului deputat.

În prima pagină a scrisorii, deţinutul i-a mărturisit fostului deputat Elena Udrea planul diabolic ca să o îmbolnăvească
În prima pagină a scrisorii, deţinutul i-a mărturisit fostului deputat Elena Udrea planul diabolic ca să o îmbolnăvească

Elena Udrea, cum sună scrisoarea primită

Redăm mai jos conţinutul integral adaptat la scrisorii deţinutului de la Colibaşi:

"Bună, Elena

Citeşte singură scrisoarea

Încă de la început poate te surprinde această scrisoare, dar eu nu pot face rău la o persoană dragă şi simpatizată de mine, ca femeie mă refer, nu la altceva. În plus de asta, tu ai făcut bine şi celor care le-ai făcut bine, ei ţi-au făcut rău şi nu le-a fgost de ajuns. Mai vor să-ţi distrugă şi corpul  şi pe tine însuţi. Eu îţi spun să fii tare şi gândeşte-te la ce e bine pentru tine şi atât. Lasă lumea că în momentul ăsta, tu vezi că toţi vor să se dea la fund şi nu te mai cunosc, etc. Dar tu, Elena, fii tare şi nu te lăsa calcată în picioare de suşmani. Apropos, hai să-ţi spun cine sunt şi care este problema şi ai încredere că acest lucru nu se va întâmpla, pentru că eu sunt dur , dar nu cu tine. Pe tine ca femeie te-am simpatizat şi te simpatizez toată viaţa. Tu nu meriţi să ţi se facă acest rău.

Eu mă numesc Petre şi sunt arestat la Colibaşi pentru răpire şi cămătărie. Eu am pritenie cu câţiva interlopi ai Bucureştiului ca Buţu Cămătaru şi Sile Cămătari, Clanul Gemenii. Eu în libertate joc rău la comandă. Sunt tatuat pe tot corpul şi pe toată faţa. Am 42 de ani şi de fel sunt din caracl, Olt, dar în prezent nu mai am pe nimeni, pentru că un clan din Rusia mi-a omorât soţia şi fetiţa în 2000 pentru o combinaţie în Torino şi atunci m-am reîntors în România.

Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e priten bun cu Sile. Au discutat despre tine şi au spus că vor să te distrugă. Ela întrebat dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a spus că da, spunându-i că îi oferă 15 mii (n.r. 15.000 de euro) să dea ordin să te înţepe cu un ac de SIDA ca să te distrugă.

 Eu săptămâna trecută am primit scrisoare de la Sile în care m-a rugat să-mi fac afacerile la Bucureşti şi să ajung acolo. La spital la Rahova sunt cei bolnavi de SIDA şi urma să iau de acolo un ac cu care să te înţep pe tine.  În momentul când tu plecai de la penitenciar la instanţă să merg şi eu o dată cu tine şi acolo să te înţep de două, trei, patru ori cu un ac infectat cu SIDA. Eu i-am zis că nu tu meriţi săţi se întâmple aşa ceva. I-am zis că tu m-ai ajutat cu o problemă şi nu pot să-ţi fac rău. I-am zis că dacă mai încearcă lucrul ăsta planul se va întoarce împotriva sa. I-am zis să anuleze comanda asta şi să dea banii înapoi  şi eu îi rămân dator. Da, Sile, Elena pe înţelesul nostru, e a mea. I-am spus să-i transmită lui P. Să nu mai încerce acest lucră că dacă tu păţeşti ceva, el va rămâne în căruţ pe toată viaţa.

Şi, apropos, tu stai liniştită, în privinţa asta. Dacă tu personal ai vreodată nevoie de mine în vreo problemă, te ajut gratis. Tu eşti singurafemeie de acolo desus, pe care o simpatizez, ca pe o soră, nu te gândi la altceva. Dacă pe tine te ajută la instanţă acest P. Am să-ţi trimit scrisoarea pe care am primit-o. (...) Eu aici mă retrag , nu înainte de a-ţi spune să stai fără frică şi scrie-mi imediat.

Eu te respect ca pe o soră, te pus, bazează-te pe mine în orice. Aştept răspuns urgent. Te pup, Elena", i-a scris bărbatul fostului ministru al Turismului.   

El a încercat să o liniştească pe Elena Udrea explicând că nu a vrut ca aceasta să păţească o asemenea nenorocire, aşa că a refuzat "misiunea" şi implicit suma generoasă de bani pe care ar fi primit-o în schimb. 

În paginile 2, 3 şi 4, deţinut o linişteşte pe Elena Udrea spunându-i că nu îi va face niciun rău
În paginile 2, 3 şi 4, deţinut o linişteşte pe Elena Udrea spunându-i că nu îi va face niciun rău

Într-o intervenţie telefonică la România Tv, RuxandraDragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat că aceasta a citit scrisoarea şi că se teme pentru viaţa ei. "În condiţiile în care Elena este plimbată cu cătuşe la mâini de colo-colo, oricine ar putea să-i facă rău. A citit scrisoarea şi a spus că îi este frică de ce ar putea să păţească", a spus fosta tenismenă. 

Elena Udrea a fost mutată în urmă cu doar câteva zile din arestul Poliţiei capitalei la Penitenciarul Târgşor. Pentru prima oară de când a fost arestată preventiv, în urmă cu mai bine de două luni, acum "într-adevăr îi este greu".  Cel puțin asta reiese dintr-o povestire a prietenei sale, Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o vineri la penitenciarul în care aceasta a fost transferată. 

Elerna Udrea, restricţii dure la Penitenciarul Târgşor

Dragomir a relatat într-o postare pe Facebook despre vizita la Târgșor, pe care îl numește "Purgatoriul Elenei", spunând că nu a putut vorbi cu deputata decât din spatele unui panou de sticlă securizată, printr-un telefon, pe rând, "de parcă Elena ar fi fost un criminal care trebuie să stea într-o cuşcă, un om căruia trebuie să i se interzică orice contact cu altă fiinţă umană".

"Mă întreb câte umilinţe trebuie să mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă. Pentru prima dată când am mers la ea, am simţit că într-adevăr îi este greu şi toate aceste nedreptăţi colosale m-au făcut să am un nod în gât pe parcursul celor aproape două ore petrecute împreună. Nu am putut vorbi decât din spatele unui panou de sticlă securizată, printr-un telefon, pe rând. De parcă Elena ar fi fost un criminal care trebuie să stea într-o cuşcă, un om căruia trebuie să i se interzică orice contact cu altă fiinţă umană. A fost degradant şi dezumanizant. Mă bucur că mama Elenei nu a venit şi nu a văzut-o pe fata sa în această situaţie foarte dificilă. Niciun părinte nu ar trebui să-şi vadă copilul într-o asemenea ipostază, mai ales că vorbim de un om nevinovat, pentru că procesul nici măcar nu a început. Mă gândesc la toţi cei care joacă la alba-neagra destine şi vieţi...", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Elena Udrea, mâncarea de acasă controlată "gram cu gram"

Dragomir s-a plâns totodată că nu a putut să-i dea prietenei sale toată mâncarea pe care i-o adusese, fiindu-i controlată "gram cu gram".

"Mâncarea pe care i-am dus-o Elenei ne-a fost controlată gram cu gram şi ne-am întors acasă cu mai mult de jumătate din câte voiam să-i dăm. Nici măcar o prăjitură nu am reuşit să-i lăsăm, de 1 Mai, pe motiv că are cremă. Nişte prune uscate s-au transformat şi ele într-un produs interzis, iar apa a fost verificată şi ea sticlă cu sticlă", a scris prietena deputatei.

Elena Udrea, trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute", a fost transferată în această săptămână din arestul Poliției Capitalei la Penitenciarul Târgșor, în care și-a făcut veacul un timp și prietena sa Alina Bica, proaspăt plasată în arest la domiciliu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net