Elena Udrea a plecat din Costa Rica împreună cu mama şi fiica sa. Ce plan are fostul ministru

Ultima actualizare:

    Elena Udrea, alături de mama și de fiica eifoto: arhivă personală
Elena Udrea, alături de mama și de fiica eifoto: arhivă personală

Duminică, 7 iulie, Elena Udrea s-a urcat în avion alături de mama şi de fiica sa, în vârstă de 10 luni. Informația a fost făcută publică de postul de televiziune Antena 3, stația TV prezentând şi fotografii cu Udrea într-un avion.

Elena Udrea (45 de ani), mama ei, Maria Veliceasa, și micuța Eva Maria  au călătorit la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt fără a se cunoaşte însă destinaţia finală. Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, rezident în Costa Rica, a precizat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că în urmă cu câteva zile Elena Udrea ar fi anunţat că merge la Londra, urmând a reveni înapoi în Costa Rica, însă planul nu le includea pe mama şi fiica sa. În plus, omul de afaceri a precizat că este posibil ca planul Elenei Udrea să se fi schimbat, întrucât din Costa Rica există zboruri directe către Londra. Zilele trecute, iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a declarat că își dorește foarte mult ca iubita și fiica sa să vină în România, pentru a pune la punct detalii legate de botezul Mariei.

I-a făcut fetiței pașaport din luna februarie

Dacă însă destinația Elenei Udrea este România, atunci fostul ministru ar putea pierde posibilitatea de a lua acel azil politic, pentru care a depus deja actele, întrucât nu are voie să se întoarcă în țară cât timp durează procedurile. Avocatul Elenei Udrea a declarat pe 23 februarie că aceasta a obţinut paşaport pentru fetiţa ei. „Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la Antena3.

Imagini cu Elena Udrea în avion
Imagini cu Elena Udrea în avion

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica, unde a şi fost arestată pe 3 octombrie, după ce a fost săltată de pe stradă, de Interpol. Fostul ministru al Turismului a părăsit penitenciarul din capitala costaricană San Jose în Ajunul Crăciunului, după ce Înalta Curte a suspendat pedeapsa cu închisoarea dată în ţară, iar Tribunalul Bucureşti a decis anularea cererii de extrădare.

Citește și:

Elena Udrea vine în România pentru botezul fiicei?

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au planuri de botez și nuntă, în România. «Abia aștept să o aduc acasă pe Eva»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net