Elena Udrea, postare emoționantă pe Facebook. S-a fotografiat cu fiica ei, Eva

Ultima actualizare:
Aceasta este prima poză apărută în spațiul public cu micuța Eva
Aceasta este prima poză apărută în spațiul public cu micuța Eva

Elena Udrea se află de mai bine de o lună după gratii, în Costa Rica, dar chiar și așa pe contul ei de Facebook apar postări. Ieri seară, spre exemplu, a apărut o fotografie cu ea și cu fiica ei, Eva.

O nouă fotografie cu micuța Eva face furori pe Internet. Fetița de doar o lună și jumătate apare în brațele mamei ei care o sărtută pe obraz.

Poza este însoţită doar de o inimioară și e posibil ca ea să fi fost postată, aseară, pe contul de Facebook al Elenei Udrea chiar de către logodnicul ei Adaian Alexandrov.

Ce zic cititorii despre postarea Elenei Udrea cu Eva

”Nici un copil nu ar trebui despărțit de mama sa. Indiferent de motive. Copiii nu trebuie să sufere”, ”Să vă dea Dumnezeu putere și sănătate să puteți trece peste toate necazurile și să vă puteți crește îngerașul în dragoste și bucurie!”, ”E cea mai mare crimă posibilă să desparți mama de copil în primele luni de viață!”, spun prietenii virtuali ai Elenei Udrea.

Și nu este prima fotografie emoționantă publicată pe contul de socializare.

Prima, în care apar cei trei, Elena, Adrian și Eva, a fost postată imediat după ce fostul ministru al Tirimsului a fost săltat de pe stradă și arestat în Costa Rica. Au urmat apoi alte două imagini cu fetița în brațele tatălui.


    Aceasta este prima poză apărută în spațiul public cu micuța Eva
Aceasta este prima poză apărută în spațiul public cu micuța Eva

Elena Udrea a fost reținută pe 3 octombrie

Elena Udrea a fost reținută de Interpol pe 3 octombrie, după ce a părăsit o cafenea. Se afla alături de mama ei, de Adrian și de copil.

De atunci, aceasta poate doar să primească vizitele familiei la penitenciar. A depus cerere ca să fie eliberată, însă, judecătorul i-a respins-o.

Potrivit presei locale, contestația la măsura arestarii preventive a fost judecată vineri, 2 noiembrie.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv pe 5 iunie 2018 de Curtea Supremă la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în Dosarul ”Gala Bute”. E a fugit în Costa Rica  din luna februarie și a fost dată în urmărire internațională.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net