Elena Udrea, reţinută marţi seara pentru 24 de ore, şi-a petrecut noaptea în arestul Capitalei.


Elena Udrea a fost reţinută în dosarul Microsost, după ce a dat declaraţii timp de 10 ore la DNA.
"Blonda de la Cotroceni" a ieşit cu cătuşele la mâini de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi a fost dusă, cu maşina, spre celula în care avea să-şi petreacă noaptea. Elena Udrea a fost cazată într-o celulă cu şase paturi, de 12 metri pătraţi. De obicei, nu toate paturile sunt ocupate.

.

celula.jpg

elena udrea celula arest puscarie
Elena Udrea şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei. Aşa arată celula în care a dormit fostul ministru
Foto: Click!

Potrivit regulilor, o femeie încarcerată primeşte, la intrarea în celulă, lenjerie curată de pat, o pătură şi  produse de igienă personală: săpun şi hârtie igienică.

Elena Udrea şi-a petrecut noaptea într-o celulă în care spaţiul pentru fiecare deţinut este 2, 14 metri pătraţi. Camera are wc propriu, separat de restul încăperii de o perdeluţă. În arest, Elena Udrea beneficiază, ca toţi deţinuţii, de o jumătate de oră de plimbare, în curtea închisorii. În celulă, ea are voie să scrie sau să citească.

Elena Udrea - de la lux la condiţiile mizere ale puşcăriei

"Blonda de la Cotroceni" a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. Înainte de a intra în închisoare, Elena Udrea locuia într-un cartier de lux din zona Băneasa, unde chiria ajungea la aproximatix 3.000 de euro pe lună. În prezent, Elena Udrea nu mai are nicio casă pe numele ei. Ea a vândut ultima locuinţă la sfârşitul lunii octombrie, deoarece "aveam nevoie de bani".

Miercuri, Elena Udrea află dacă primeşte mandat pentru 30 de zile

Deocamdată, Elena Udrea este reţinută pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft. Astăzi, ea află dacă va primi mandat de arestare pentru 30 de zile. Dacă va fi aşa, ea îşi va petrece următoarea lună tot în arestul Capitalei.

 

 

 

 
 
Loading...