Elena Udrea: «Protestul este absolut justificat»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este intens criticată în presa străină
Elena Udrea este intens criticată în presa străină

Ministrul Dezvoltării, aflat la Iaşi pentru semnarea unui proiect de promovare a turismului depus de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, a făcut declaraţii despre protestele din ultima săptămână din întreaga ţară.

„Cred că dacă protestul este absolut justificat. Încercarea opoziţiei politice de a politiza, de a-şi atrage avantaje din toate aceste mitinguri, din nemulţumirile exprimate de oameni. În realitate, orice soluţie trebuie să fie una negociată, o soluţie venită pe calea dialogului şi nu pe cea a violenţelor, iar dacă ne uităm la ce s-a întâmplat ieri atunci când explicit am avut parte de o prezenţă politică în stradă este evident că amestecul politicului şi incitarea opoziţiei la violenţă nu poate să aducă nimic bun", a declarat Udrea.

Udrea a mai spus că nu există o alternativă credibilă în România. „Incitarea opoziţiei la violenţă nu aduce nimic bun", a spus ministrul.

Ea susţine că susţine protestele, dar să nu fie politizate de opoziţie. Aceasta este prima declaraţie despre protestele din ultima saptamână. „Soluţia nu este să-l schimbi pe Boc cu Ponta. Protestele vor continua cât mai au oameni lucruri să le spună guvernului. Opoziţia speculează un context pentru a ajunge la putere şi nu trebuie să pună paie pe foc", a spus Udrea.

Ministrul Udrea semnează la Iaşi un contract de 53 de milioane de lei pentru Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net