Elena Udrea a pus pe jar toată România cu poza asta! ”Ai chef de joacă!”

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a făcut senzație la plajă vara aceasta, pe litoralul românescfoto: arhiva Click!
Elena Udrea a făcut senzație la plajă vara aceasta, pe litoralul românescfoto: arhiva Click!

Elena Udrea a anunțat că renunță să mai candideze pentru un loc în Parlamentul României, dar nu este pregătită să renunțe și la atenția alegătorilor. Drept urmare, politicianul are o activitatea foarte intensă pe rețelele de socializare. Intensă și controversată. Ultima ispravă, o imagine cu spatele gol, ”tatuat” cu un mesaj-îndemn.

De parcă nu erau suficient de mari valurile pe care Elena Udrea (42 de ani) le-a făcut în lumea virtuală cu mesajele ”de post”, politicianul și-a început săptămână cu un îndemn ”tatuat” cu pixul pe spatele gol. Spatele din dotare, se înțelege. Elena Udrea s-a fotografiat cu ”Fericire” scris pe spate, pe verticală, și a aruncat imaginea în malaxorul internetului, pe pagina personală de Facebook.

”Să aveți o săptămână cu împliniri! Nu uitați să vă simțiți fericiți! «Fericirea nu este o destinație, este o călătorie.» P.S. Nu este un tatuaj... Dar este un mesaj...”, a scris Elena Udrea în dreptul imaginii.

Elena Udrea și mesajul buclucaș
Elena Udrea și mesajul buclucaș

Nu știm dacă a fost de vină mesajul, spatele bronzat al Elenei Udrea, sau rochia galbenă nefinisată, dar imaginea a strâns peste 2.000 de like-uri și a provocat peste 260 de comentarii, acoperind întreaga gamă de reacții, de la admirație nedisimulată, până la sarcasm, trecând prin ironie subtilă.

Au fost și unii care au încercat să găsească sensul acestui mesaj. ”Fericirea este coloana vertebrală”, a sugerat un fan al politicianului, făcând aluzie la faptul că mesajul urmează linia coloanei vertebrale a Elenei Udrea. Alții au sugerat că politicianul le pune simțul ludic la încercare. ”Ai chef de joacă!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net